غیرت بیش از حد همسر

باسلام . شوهرم نمیزاره تنها حتی تا سرکوچه هم برم از سوپرمارکت خرید کنم حتی اگه یه تیکه هم نون نباشه توی خونه حق ندارم برم بخرم یا اگر بخوام برم خونه مامانم باید مامانم بیاد دنبال من و منو ببره یا حتی نمیزاره کلاس برم با مامانمم بخوام جایی برم باید قبلش بهش زنگ بزنم و اجازه بگیرم که آیا اجازه بده یا نه خیلی سخته برام نمیتونم این رفتارشو تحمل کنم نمیدونم باید چیکار کنم تنهایی واسم خیلی سخته توی خونه اعتماد و به نفسمو کامل از دست دادم هیچ استقلالی ندارم حتی واسه آرایشگاه رفتنم نباید تنها برم خونه خاله و دایی اینا هم که باید با خودش برم ازشم که پرسیدم چرا بهم اعتماد نداری میگه چرا اعتماد دارم ولی دوست ندارم تنها بری بیرون خونمون نزدیک خونه مامانشه و از بچگی اینجا بوده بعضیها میگن که شاید بخاطر اینکه همه میشناسنش و دوستاش تو رو ببینن میگن اِ زن فلانی بخاطر این نمیزاره ولی آیا این دلیل قانع کننده ایه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

در این گونه موارد که البته کم نیست و مرد های زیادی با دلایل مختلف این گونه رفتار میکنند تنها راه حل مدارا هست

هر چقدر شما بیشتر با این مساله بجنگید و مخالفت کنید عرصه بر شما تنگ تر خواهد شد

حساسیتون رو کم کنید و هر جوری که ایشون میخوان رفتار کنید، حتی ابراز ناراحتی هم نکنید، به مرور زمان سخت گیری های همسرتان کمتر و کمتر خواهد شد.در واقع شما احتیاج به یک زمان طولانی برای جلب اعتماد ایشون دارید، البته این به این مفهوم نیست که همسر شما بهتون اعتماد نداره، اما باید مدت زمانی رو بدون درگیری و اعتراض به همین شکل طی کنید