2777
2789

سلااام من اومدم😍این قسمت:نازنین بیاتی_بهنوش طباطبایی

تاپیک جهت سرگرمیه همه ی انسان ها هم زیباان😍

مرسی که شرکت میکنین

تعداد رای : 52
نظرسنجی
بهنوش طباطبایی
24
46%
نازنین بیاتی
28
53%
رزا هستم زن سوم مختار(به شوخی)عاشق نی نی سایتایام و چند سال خواننده ی خاموش بودم. امیدوارم دوستان خوبی باشیم🌼جنوبی هستم و استقلالی چهار آتیشه!

نازنین  

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راسته ک نازنین رفته زن دوم یه ادم ن چندان جالب شده؟ اگه راسته ک چ حیف 🥲😑

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من نازنینو خیلی دوست دارم 

بازیگر زیبا و مهربونیه😍

رزا هستم زن سوم مختار(به شوخی)عاشق نی نی سایتایام و چند سال خواننده ی خاموش بودم. امیدوارم دوستان خوبی باشیم🌼جنوبی هستم و استقلالی چهار آتیشه!
راسته ک نازنین رفته زن دوم یه ادم ن چندان جالب شده؟ اگه راسته ک چ حیف 🥲😑

نمیدونم چیزی نشنیدم والا

نمیدونم چیزی نشنیدم والا

منم تو این سایت شنیدم 😕

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
صدانازنین تومخمه پس طناز

بهنوش😀

منم تو این سایت شنیدم 😕

شاید حقیقت داشته باشه😑

اگه واقعیه ک خوشبخت شن