اینم بگم تازه اشتی کردیم کات کرده بودیم من پیش قدم شدم و اینکه روز اول اینقدر قربون سدقم رفت و همچنژن چند روز اینطوری بود بعدش نه جواب پیامم میده په چیزی بیاید بزارم
تو بردی من دیگه نمیتونم کسی رو مثل تو دوست داشته باشم A نابودم کردی
اسی طرف به زن عقدیش محل نمیده خیانت می کنه بعد از دوست پسر چه انتظاراتی داری آخه بیاد کشته و مرده ت بشه یه علف بچه ، که مامانش غذاشو تو جلوش نزاره از گشنگی می میره
چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پسرا کلا اونم از نوع ایرانی کلا خودشیفته هستن دارای اعتماد به نفس کادب هستن طرف گدا گشنه خسیس هرزه بی پول زشت بی ریخت بی ادب وقیح فحاش توهم رونالدو بودن داره نباید بشون رو بدی کلا مخصوصا از نوع ایرانی ها که فقط آلت سرگردان هستن اکثرا همین هستن