2777
2789

نذار تلویزیون زیاد ببینه 

بیشتر سرگرمش کن 

تو جمع بچه ها باشه بیشتر یاد میگیره که حرف بزنه 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه منم ۲ سالو ۳ ماهه هستش

گلماتش محدوده

بچه شما چه کلماتی میگه 

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

گلم بستگی به خودش داره باهاش خیلی حرف بزنید اصلا غصه نخورید خودش بخواد به حرف میوفته حالشو ندارن خب😂 

مثلا یکی از فامیلام پنج سالگی حرف افتاد اما خواهرم هفت هشت ماهگی گفت این شیَه (چیه)؟ این کیَه؟

بچه منم ۲ سالو ۳ ماهه هستش گلماتش محدوده بچه شما چه کلماتی میگه 

مامان بابا ابه پیشی کجا بیا الو اینجا مامان جان بابا جان جوجو پر باشه

اینجور کلمات 

بچه شما چی میگ

مامان بابا ابه پیشی کجا بیا الو اینجا مامان جان بابا جان جوجو پر باشه اینجور کلمات  بچه شما چ ...

بابا،کاکا،مامان،دده،جیش،،دادا، چای، و حرفای نامفهوم دیگه

من اصلا جوش نمیزنم چون تجربه پسر اولمو دارم 

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

خودت باهاش صحبت کن خیلی خوبه براش، و اینکه تو جمع بچه ها ببر تو خانه ی بازی و شهر بازی های سر پوشیده ببرش یاد بگیره، و اینکه دکتر پسرم شربت امگا سه داد بهش و قرصشو البته قرصشو تو سه سالگی اینا داده بود برا بچه ی تو که دو سالشه همون شربت امگا سه بدی خوبه خیلی موثره

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
وای نه خیلی دیره دیگ بچه منم زود حرف زد اما کم حرف میزنه

عزیزم غصه نخور اصلا 

قشنگ هر روز باهاش صحبت کنین مثلا به شیشه شیر اشاره کرد بگید شیشه میخوای ؟ اره مامان ؟ هی رویه چیزی که اشاره می‌کنه اسمه اون شیئ رو تکرار کنید خواه ناخواه یاد میگیرن

تو فامیل و اشنا من دقت کردم میبینم بچهای امروزی خیلی دیرتر از نسلای قبل راه میوفتن و صحبت میکنن

دختر خالم متولد ۸۲ هستش فیلمش هست که داخلش میگیم فلانی ۱۱ ماهشه امروز ۱۰ قدم برداشت