این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
مامان بابا ابه پیشی کجا بیا الو اینجا مامان جان بابا جان جوجو پر باشه اینجور کلمات بچه شما چ ...
بابا،کاکا،مامان،دده،جیش،،دادا، چای، و حرفای نامفهوم دیگه
من اصلا جوش نمیزنم چون تجربه پسر اولمو دارم
تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
خودت باهاش صحبت کن خیلی خوبه براش، و اینکه تو جمع بچه ها ببر تو خانه ی بازی و شهر بازی های سر پوشیده ببرش یاد بگیره، و اینکه دکتر پسرم شربت امگا سه داد بهش و قرصشو البته قرصشو تو سه سالگی اینا داده بود برا بچه ی تو که دو سالشه همون شربت امگا سه بدی خوبه خیلی موثره
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
وای نه خیلی دیره دیگ بچه منم زود حرف زد اما کم حرف میزنه
عزیزم غصه نخور اصلا
قشنگ هر روز باهاش صحبت کنین مثلا به شیشه شیر اشاره کرد بگید شیشه میخوای ؟ اره مامان ؟ هی رویه چیزی که اشاره میکنه اسمه اون شیئ رو تکرار کنید خواه ناخواه یاد میگیرن