zeynii مدیر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 5139 عنوان رژیمم ولی... | مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 59 پست شاممو خوردم پنج قاشق برنج با شش قاشق قرمه سبزی اما نمیدونم چرا امروز اینجوری هی تند تند گشنم میشه الان دوباره گشنمه چی بخورم بنظرتون اهله خونه هم نشستن به خوردنه تخمه و سریال دیدن اوووف تخمه هم مطلقا تو رژیمم ممنوع شده کالریش وحشتناکه منم چای سبز دستمه دارم خالی میخورم 1401/10/08 | 20:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zeynii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 5139 مثلا رژیم بودم سوسیس تخم مرغ خوردم یکم کیک تولد خوردم چیپس و پفک خوردم ن ... خخخ منم بعضی روزا اینجوری خودم را ول میکنم خخخ
نگارررا عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 6657 عزیزم منم طی یه سال کم کم ۳۲کیلو تقریبا کم کردم میخوام ثابت بمونم اما نمیشه همش کم میشه بدنم دیگه زش ... مانکن رو نصب کن وزنت بزن میزان کالری مورد نیاز رو بهت میده کالری شماری گن تا کمتر نخوری ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
barbiiie عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 1299 خخخ منم بعضی روزا اینجوری خودم را ول میکنم خخخ ولی من خداییی ارادم دو ماهو نیم ۱۵ کیلو کم کردمااا کلا سر جمع تابستون رکورد ۲۰ کیلوییمو زدم
خانه_چوبي عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7166 مثلا رژیم بودم سوسیس تخم مرغ خوردم یکم کیک تولد خوردم چیپس و پفک خوردم ن ... عالیه رژیمت .البته رژیم چاقی ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
کاپوچینوووو عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8311 ب والله عذاب وجدان دارم حتمن جایی بودی اینجوری خوردی من تو ماه یک روز ازاد دارم ناهار شام هر چی میخورم وسطشم میوه تخمه و شیرینی بستنی 😄 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛
zeynii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 5139 عزیزم منم طی یه سال کم کم ۳۲کیلو تقریبا کم کردم میخوام ثابت بمونم اما نمیشه همش کم میشه بدنم دیگه زش ... خوشبحالت که کم میکنی من تا یه میوه بیشتر میخورم سریع میرم بالا خسته شدم دیگه بنظرم برو به دکترت بگو بالاخره تحت نطره خودش بودی بهتر میدونه
barbiiie عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 1299 حتمن جایی بودی اینجوری خوردی من تو ماه یک روز ازاد دارم ناهار شام هر چی میخورم وسطشم میوه تخم ... من ک الانش خوبم ولی درد استخونی شدن دارم من رکورد ۲۰ کیلوییمو تو تابستون زدم دو ماهو نیم ۱۵ تا کم کردم 😁امروز خواستم کم بخورم ولی خب گذاشتم پای چیت کردن مهمون داشتیم
جبرائیل عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 7755 یه گروه لاغری داریم چند روزه شروع کردیم تعدادمون زیاد نیست هرکه دوست داشت بیاد پیام بده اددکنم عزیزم گروهتون کجاست؟؟ حسین جانم 🌺
barbiiie عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 1299 عالیه رژیمت .البته رژیم چاقی 😉😉اره ولی رژیم لاغری داشتم چیت کردم😂
zeynii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 5139 ولی من خداییی ارادم دو ماهو نیم ۱۵ کیلو کم کردمااا کلا سر جمع تابستون رکورد ۲۰ کیلوییم ... منم ولی این روزا عجیب سرگیجه میگیرم
mahdie77 عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 1643 چطوری کم کردی منم میخوام کم کنم عزیزم کالری شماری میکردم قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
barbiiie عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 1299 منم ولی این روزا عجیب سرگیجه میگیرم خب ویتامین بخور شبا مولتی ویتامین و زینک من شربت تقویتیم میخورم
نگارررا عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 6657 عزیزم گروهتون کجاست؟؟ ایتاست گلم ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
کاپوچینوووو عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8311 من ک الانش خوبم ولی درد استخونی شدن دارم من رکورد ۲۰ کیلوییمو تو تابستون زدم دو ماهو ن ... اره منم جایی برم مهمونی حالا تو ماه شاید یکی دو دفعه بشه میخورم عصبی میشم نخورم ده کیلو دیگه باید کم کنم تا اسفند بشم ۶۵ 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛
mahdie77 عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 1643 مانکن رو نصب کن وزنت بزن میزان کالری مورد نیاز رو بهت میده کالری شماری گن تا کمتر نخوری عزیزم من کالری شماری کردم برای کاهش با برنامه زیره اما با اینکه طبق کالری تثبیت میخورم اما بازم کم میکنم قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪