2777
2789
عنوان

رژیمم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 59 پست
عزیزم منم طی یه سال کم کم ۳۲کیلو تقریبا کم کردم میخوام ثابت بمونم اما نمیشه همش کم میشه بدنم دیگه زش ...

مانکن رو نصب کن وزنت بزن میزان کالری مورد نیاز رو بهت میده کالری شماری گن تا کمتر نخوری

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم طی یه سال کم کم ۳۲کیلو تقریبا کم کردم میخوام ثابت بمونم اما نمیشه همش کم میشه بدنم دیگه زش ...

خوشبحالت که کم میکنی من تا یه میوه بیشتر میخورم سریع میرم بالا خسته شدم دیگه بنظرم برو به دکترت بگو بالاخره تحت نطره خودش بودی بهتر میدونه

حتمن جایی بودی اینجوری خوردی  من تو ماه یک روز ازاد دارم ناهار شام هر چی میخورم وسطشم میوه تخم ...

من ک الانش خوبم ولی درد استخونی شدن دارم 

من رکورد ۲۰ کیلوییمو تو تابستون زدم 

دو ماهو نیم ۱۵ تا کم کردم 😁

امروز خواستم کم بخورم ولی خب گذاشتم پای چیت کردن مهمون داشتیم 

من ک الانش خوبم ولی درد استخونی شدن دارم  من رکورد ۲۰ کیلوییمو تو تابستون زدم  دو ماهو ن ...

اره منم جایی برم مهمونی حالا تو ماه شاید یکی دو دفعه بشه میخورم عصبی میشم نخورم 

ده کیلو دیگه باید کم کنم تا اسفند بشم ۶۵

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
مانکن رو نصب کن وزنت بزن میزان کالری مورد نیاز رو بهت میده کالری شماری گن تا کمتر نخوری

عزیزم من کالری شماری کردم برای کاهش با برنامه زیره اما با اینکه طبق کالری تثبیت میخورم اما بازم کم میکنم 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪