2821
2789
عنوان

مامانم🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 21 پست
خیلی سخته درکت میکنم مامان منم فوق العادس هیچی برامون کم نزاشته تابحال ولی بعضی اخلاقاش و‌دوس ندارم ...

عزیزم کاشکی بعضی اخلاقاش بود 

نود درصد اخلاقاش اینطوریه،از اون ادماییه که همیشه بهمون گفته خاااااک بر سرتون که بچه های مردم از شما بهترن!!!!!!!

الان اعصاب مامانتون بهم ریختس باید دکتر برن یا داروهای گیاهی ارامیخش بهشون بده یعنی مامانتون از ناز ...

نه بابا خبر نداره 

اینو گفتم که رابطه عاشقانه مادرم با بچه هاش رو متوجه بشید 

من یا هرکدوم از خواهرام هر مشکلی داشته باشیم تمام سعیمون رو میکنیم که مامانمون نفهمه چون اون در هر صورت فحش میده !!براتون ارزو میکنم گیر ادم لجباز بی منطق نیفتید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی سخته درکت میکنم مامان منم فوق العادس هیچی برامون کم نزاشته تابحال ولی بعضی اخلاقاش و‌دوس ندارم ...

عزیزم کاشکی بعضی اخلاقاش بود 

نود درصد اخلاقاش اینطوریه،از اون ادماییه که همیشه بهمون گفته خاااااک بر سرتون که بچه های مردم از شما بهترن!!!!!!!

عزیزم کاشکی بعضی اخلاقاش بود  نود درصد اخلاقاش اینطوریه،از اون ادماییه که همیشه بهمون گفته خاا ...

اول از همه تسلیت میگم بهتون خداوند روح برادر گرامیتونو غریق رحمت کنه 

ببین عزیزم متاسفانه بعضی از مادر پدرها غیر منطقی واحساسی به همه چی مخصوصا رفتار وکردار فرزندانشون نگاه میکنن وهمیشه در مقام مقایسه حرف میزنن ناخواسته خودشون هم مورد مقایسه قرار میدن برا همین دوست دارن دیده بشن وسر زبونها بفتن فکر میکنن بهشون ظلم شده وحقشونو خوردن اکثرا هم منفی گرا هستند و این مساله ها باعث رنجش اطرافیان میشه وخودشون هم بیشتر از همه زجر میکشن وجالبه که این زجر کشیدنو دوست دارن متاسفانه.

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
اول از همه تسلیت میگم بهتون خداوند روح برادر گرامیتونو غریق رحمت کنه  ببین عزیزم متاسفانه بعضی ...

ممنون عزیزم سلامت باشید

دقیقا همینطوره 

کلا مامان من وقتی در مورد بدبختیهاش حرف میزنه چنان هیجانی داره که بیا و ببین 

کاشکی به یه سطحی از اگاهی برسن که گفتن این حرفا نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه همه رو ازتون دور میکنه

حالا بقیه ماجراها بماند سه  تا خواهر به شدت بیخیال دارم که هیچی نگم  خودمم هم به شدت واب ...

عزیزم اصلا به رفتارای مادرتون هیچ واکنشی نشون ندید

البته واقعا درد سنگینی دارن  در این شکی نیست خدا بهشون صبر بده 

ولی اگر زیاد دیگه بالا پایین کنید هیچ وقت این داغ سرد نمیشه 

و هر روز یه برنامه جدید باهاش دارید و باعثه عذابه خودتون میشید

شما هم دیگه شوهرتو بردار برو سره زندگیت زیاد بالا پایین نکنید مادرو بزارید خودشو جمعو جور کنه شاید به نظره دوستانو شما سنگدلانه میگم ولی مشابه مادر شما مادر منه هر چی بیشتر احترام میزاریو درکش میکنی یه چیزه جدید پیدا میکنه

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
نه بابا خبر نداره  اینو گفتم که رابطه عاشقانه مادرم با بچه هاش رو متوجه بشید  من یا هرکد ...

مادره منم خیلی بی منطقو لجبازه الان۶۶ سالشه همه از فامیلو غریبه دوستو اشنا بچه هاش پدرم ازش فراریم متاسفانه هممون ازش بدمون میاد یا داره نفرین میکنه یا لج داره میکنه ویا.........

ما چهارتا فرزنداش که کوچیکش ۳۵ سالس همه متنفریم ازش و تحمله دیدنشو اصلا نداریم من خودم اصلا تو صورتش نمیتونم نگاه کنم حالم بد میشه 

و به خاطره این نفرت فقط عذاب وجدان داریم هممون  عذاب وجدانی که داره از پا درمیارم ولی باز دلم صاف نمیشه باهاش

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز