2821
2789
عنوان

مامانم🙄🙄🙄

236 بازدید | 21 پست

بچه ها سلام

بچه ها خواهش میکنم یه دقیقه خودتون رو بذارید جای من و بعد نظرتون رو بگید،ممنونم🙏🙏🙏

بچه ها من برادرم یه دو ماهی هست فوت شده بر اثر یه بیماری...کلا مامانم تو بچه هاش اونو از همه بیشتر دوست داشت و حتی من و خواهرام هم بین داداشام این داداشمو از همه بیشتر دوست داشتیم ولی خواست خدا بود دیگه...

مامانی دو ماه یه ریز گریه کرد (مثلا موقعی که بقیه یه دقیقه میخواستن استراحت کنن یا بقیه ناهار بخورن بدتر میکرد ، وقتی احساس میکرد باید گریه کنه گریه میکرد دقیقا وسط پذیرایی!!!!که بقیه همه بشنون و ...من مامانمه میدونم دارم چی میگم ،الان شاید فکر کنید که من چه حرفایی میزنم ولی کلا مامانم همیشه همیشه همیشه همینطور بوده و ذره ای از خود گذشتگی نداشته و نداره )

به شدت لجباز و یه دنده هست ،ینی محاله ما یه چیزی بگیم و اون قبول کنه ،حالا هرموردی که میخواد باشه باشه برا اون فرقی نمیکنه،همیشه میگه من فقط درست میگم

ماجراهاش زیاده ولی بماند ...

بچه ها الان من خسته شدم ،من بچه اخری هستم و هممون ازدواج کردیم 

بخدا هرروز من بهشون سر میزنم اصلا تو این دو ماه من همش اونجا بودم که تنها نباشن و غصه کمتر بخورن حتی شوهرمم اونجا میخوابید میگفت مامان بابا تنها نباشن ولی انگار نه انگار ،اخر سر بده منم...بخدا منت نمیذارم ولی خب این دو سه ماهه بالاخره خیلی سختی کشیدم ،ناراحتی برادرم یه طرف که من شدیدا بهش وابسته بودم  ،زجرایی که مامان جان میداد یه طرف،گیر نیومدن قرصای بابام یه طرف (خارجی بود و ضد افسردگی که اگه نخوره شروع میکنه به گریه کردن و هیچ معادل ایرانی هم دکتر میگفت ندارم )

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم دردشون بزرگه خدا رحمت کنه برادرتونو و بهتون صبر بده

انقدر شرایط شون سخته که به نظرم حداقل ما کاربرای اینجا حق اظهار نظر نداریم 

ان شاالله که کمی آرومتر بشن و از بی قراری هاشون کم بشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم. متاهل💍

ببین عزیزم دیگه اخلاق مامانتونه عوض شدنی نیس.شماهم دیگه کم کم خونه ی خودتون برید ک شوهرتون اذیت نشن..ولی هرروز ب مامان و باباتون سر بزنید 

الان مامانتون مث بچه ها ک بهونه گیری میکنن اونجوری شدن یه مدت ک بگذره بهتر میشن 

حالا بقیه ماجراها بماند

سه  تا خواهر به شدت بیخیال دارم که هیچی نگم 

خودمم هم به شدت وابسته ام و واقعا غصه میخورم اگه مریض باشن مامان بابام 

داداشامم که نگم کلا کاری ندارن 

ولی شوهرم به شدت پشتمه و هوامو داره و واقعا مامان بابامو عین پدر و مادر خودش دوست داره و همه کاری هم براشون میکنه

حالا مامانم برنامه جدیدش اینه به بابام میگه تو فلانی(داداشم ) رو کشتی!!!!!!!!!

ول کنم نیست،در صورتی که بابام همه جوره پشت داداشم بود موقع بیماریش ،غیر بیماریش و همه طوری

کمک مالی میکرد بهش ،کمک فکری و همه چی 

الان زوم کرده مامانم و ول کنم نیست 

اینم بگم که بابام تا حد ممکنه سکوت میکنه و هیچی جوابشو نمیده ولی یه کم بگذره در حد چند جمله کوبنده میگه بهش 

بچه ها دارم روانی میشم 

از اینور مشکلات نازایی خودم رو دارم که باید برم دکتر یه شهر دیگه و گرفتاری های خودم رو دارم 

مامانمم سربالاش 

بخدا من پنج ساله دارم میرم دکتر ولی فقط یکی از خواهرم میدونه که باهاش رفیقم 

فقط کافیه مامانم بدونه ...پدرمو در میاره

یه چند روزی کمتر دارم میرم ولی فایده نداره

ببین عزیزم دیگه اخلاق مامانتونه عوض شدنی نیس.شماهم دیگه کم کم خونه ی خودتون برید ک شوهرتون اذیت نشن. ...

اره دیگه سعی میکنم کمتر برم ،اگه اینطوزی بخواد پیش بره رسما روانی میشم

چون یا داره فحش میده یا داره غر میزنه یا داره نفرین میکنه یا داره گریه میکنه

حالا بقیه ماجراها بماند سه  تا خواهر به شدت بیخیال دارم که هیچی نگم  خودمم هم به شدت واب ...

الان اعصاب مامانتون بهم ریختس باید دکتر برن یا داروهای گیاهی ارامیخش بهشون بده

یعنی مامانتون از نازایی تون خبر ندارن ؟؟