من شنیده بودم سرد میشن و رابطشون خیلی کم میشه باهات بداخلاق میشن.... بعد چندنفر گفتم برعکس شوهره مهربون تر شده😐.. درهمه حال مشکوکن
+چیشد ک نتونستی قبول شی؟ _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفتار شوهر رو نمیدونم ولی تجربه ثابت کرده هروقت خودت حس کردی خیانت داره میکنه اوکیه هیچ دلیلی بیشتراز حس های زنانه دقیق نیست باورکن من باچشام دیدم طرف خیانت میکنه خیلیم بازنش خوبه قربون صدقش میره اما زنه بااینکه حسش میگه مشکوکه توجه نمیکنه زندگیش بهم میریزه
❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه:دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...