2777
2789
عنوان

جاااااری 😒😒

121 بازدید | 40 پست
سلام بچه ها من یه جاری دارم ولی هنوز نمیدونم ایشون با من خوب هستن یا اینکه فقط تظاهر میکنه و فقط حسودی میکنه. جاریم اینا رفته بودن مسافرت با مادرشوهرم!!اون شبی که برگشتن ما خونه ی پدرشوهرم بودیم!خواهرشوهر کوچیکم ک ازدواج کرده هم بود و یکی دیگه از خواهرشوهرام با دوتا از بچه هاش هم بودن!وقتی ایشون اومد زودم مبخواس بره خونش!بهو دیدم یه شلوار آورد گذاشت جلو خواهر شوهرم گفت این سوغاتیت.یه شالم گذاشت جلو بچه خواهر شوهرم گفت اینم واسه تو.واسه اون یکی بچه خواهرشوهرمم کیف خریده بود.برگشت گفت بلخشید دیگه واسه بقیه چیزی نیاوردیم!من که اصلا واسم مهم نبود این بنجلا ولی اینقد فهم شعور نداره که این نوع رفتارش اصلا جالب نبود! حالا یه چیز دیگه!من به مانتویی دوختم خیاطی.سنگ کاری شده.٣٠٠دادم فقط.حالا همه خوششون اومده ها،خانوم میگن اصلا از دوختش خوشم نیومد،فلا و فلان حالا خواهرشوهرمم همون جا یه مانتو مثه من دوخته واسه اونو گف واسه تو رو خیلی خوب دوخته در صورتی مه عیچ فرقی ندارناااا اینا یعنی چی؟؟؟ 🙄😑😑😑
یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
آخه شوهرم کوچیکتر از شوهرشه.بعد خب وضع ما خدا رو شکر خیلی بهتر از اوناس.ولی همش یه رفتارایی میکنه.فک کنم حسودی میکنه ولی خیلی سیاست داره
یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر شوهرم که باهاشون رفته بود بنده خدا مادر شوهرم واسمون آورده. ولی جاری واسه خواهرشوهرا و بچه هاشون آورده منم اونجا نشسته بودم به اونا داد بعد گفت ببخشید دیگه واسه بقیه هیچی نیاوردم 😑 واسه من سوغاتی مهم نبود ک!آشغال بودن ولی فهم و شعورش جالب بود 😒
فروهر جان نخیر!تا حالا چیزی نیاورده 😀 من که میرم با واسه همه میارم چیزای خوب یا اینکه فقط واسه بچه ها
خوب درست نبود جلو شما بده سوغاتیا رو میتونست حداقل بعد بده بهشون ...اما دو حالت داره یا آدمه بیشعوریه و از قصد نبوده یا اینکه یا اینکه خیلی زیرکانه و از عمد میخواسته حرصت بده
چه بی ادب! کارش خیلی زشت بوده اگه منظوری نداشت جلوی شما سوغاتی اونارو نمیداد!!! میذاشت یه روز که شما نبودی میداد!متاسفانه نمیشه به همه خوشبین بود بعضیا کلا دنبال اینن که بقیه رو بچزونن
از این مدلیاس که تا وقتی من عروسشون نبودم اینقد داغون بود لباس پوشیدنس تا وقتی من رفتم و تیپ میزدن خانومم سروع کرده به لباس پوشیدنو این چیزا ولی باااز داغوونه لباس پوشیدنش😑