2777
2789
عنوان

جاااااری 😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 40 پست
آره بابا!من اوایل اینقد خوب بودم باهاش.یه سری میخواستن برن دور بزنن ما همه خونه پدرشوهرم بودیم!به خواهرشوهرام گفت بیا بریم بیرون دور بزنیم من مه اونجا بودم اصلا بهزتعارفم نکرد تازاینکه خواهرشوهرم گف بیادباهم بریم که منم گفتم نه!مرسی!مسخرس.
یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره بابا!من اوایل اینقد خوب بودم باهاش.یه سری میخواستن برن دور بزنن ما همه خونه پدرشوهرم بودیم!به خواهرشوهرام گفت بیا بریم بیرون دور بزنیم من مه اونجا بودم اصلا بهزتعارفم نکرد تازاینکه خواهرشوهرم گف بیادباهم بریم که منم گفتم نه!مرسی!مسخرس.
یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
جاری بد است من با جاریهام تو جمع خوبم ولی اونا ظاهرشونم نمیتونن حفظ کنن انقدر بد ذاتن منم کاریشون ندارم اصلا
نه طوطی باش که گفته دیگران را تکرار کنی و نه بلبل باش که گفته خود را هدر دهی
بدترین فامیل دنیا جاری عه جاریای منو نمیدونی یکیش علنا متلک میگه اونروز برادرم اومده بود دم در از حسودیش یه سلام بهش نداده بود پرسیده بودن این کیه گفته بود چمیدونم هر روز یکی میاد دم در اینا😑 منم دیگه باهاش سرسنگینم حسود بدبخت
باردار نیستم.. تیکر تولد یکسالگی دخترم عشقم نفسم عمرم 
منم حس خوبی به جاریم ندارم بخدا از همون اول به یه حس خواهرانه بهش نگاه میکردم ولی یباره خودشو نشون داد،فضوووووووووووووول،حسوووووووووووووود این نظریه که الان راجعبش دارم
آقای من،تو همیشه خاص میمونی چون سلیقه ی منی...😍😇😘💖
بابا جاری رو بیخیال شین توروخدا بضیا واقعا پست و بی لیاقتن. 2تا از جاریام که خدا نصیب گرگ بیابون نکنه هرچقدرم بهشون خوبی کردم باز نمک خوردن و نمکدون شکستن
خواهش میکنم برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین.ممنون.ان شاء الله خدا سایه پدرو بالای سر همه دخترای سرزمینم نگه داره