2777
2789
عنوان

جاااااری 😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 40 پست
کلا یه جایی میریم فقط رو آدم خیره میشه و فک میکنه 😬😬 نمیدونم چراااا
یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
خانواده شوهرم ادمایه خوبین در کل همیشه که مسافرت میرفتم یه عالمه جنس خوب واسشون سوغات میوردم بعد میددیم خودشون خیلیی چیزایه الکی میارن اخرین بار که خواهز شوهرم رسما یه لیوان بزرگ اورد و گفت اینو سوغات داداشم اوردم یعنی من بوققق منم دیگه نمیارم نهایت خوراکی بیارم واسشون کارمو راحت کردن ....حالا تازه این خان اده شوهر از نوع خوبشنا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خواهرشوهرام خیلی خوبن،ماهن خیلی باهاشون راحتم ولی جااااری 😬
یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
ملا همش انرژی منفیه اولیل فک میکردم خیلی خوبه ولی الان...
من هم جاری خوب دارم هم بد...منکرش نیستم...خخخ من سوغاتی فقط خوراکی میارم تا تبعیض قائل نشیم دوسه بار سوغاتی برا خاهرشوهراوردیم اصلا استفاده نکرد...شوهرمم بهش برخورد....دیگه نمیاره...خخخ
حالا موقع جهزیه ی که میگفتم بشقاب خریدم چینی ٣٦تایی و کامل و ٣٦تای دیگه آیروپال و این چیزا پیش خواهر شوهرم میگفت کم نیست 🙄 من جهزیم کانل مانل بود خدا رو شکر چشاش در اومده بود خودش هیچی نیاورده اون نوقع که من نبود.همش بلند پروازی میکرد وقتی رفتم خونشو دیدم گفتم این که هیچی نیاورده چرا اینقد کلاس میداره
کلا آدمی هست مه از همه چی ایراد میگیره در صورتی مه خودش بدتره 😑😑
سمیرا جون من خواهرشوهرام خیلی خوبن.اصلا اینکارا رو نمیکنن چون خواهر ندارم مثه خواهرامن ولی این جاری....
من اوایل ازدواج همش خوب رفتار میکردم ولی از اون اول باهام داشت
از دست من اصلا ناراحت نشو من که شما رو نمی شناسم اما احساس می کنم خودت باعث شدی بین شما یک رابطه منفی مثل حسادت به وجود بیاد مثلا خداییش جلو جاریت غیر مستقیم هم شده پز ندادی بابت حتی همین جهیزیه
 مامان هلن و هادی و حامی 
نه عزیزم.بخدا من هیچی نگفتم راجع به جهزیم.هیچوقت پیش حاریم از جهزیم هیچی نگفتم فقط خواهرشوهرام میپرسیدت بهشون میگفتم که ایشون هم نبود.از منرخیلی بزرگتره.حداقل ٧سال ولی حسادتش بچگانس