2777
2789

معمولا ربطی به اون نداره . خصوصا که الان هوا سرده . فصل این چیزا هست . ممکنه همزمان گرفته باشه . نهایتا اگر بردی دکتر بگو واکسنش هم زده که در جریان باشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
معمولا ربطی به اون نداره . خصوصا که الان هوا سرده . فصل این چیزا هست . ممکنه همزمان گرفته باشه . نها ...

خب از قبل هیچ علایم سرماخوردگی نداشت اصلا، دقیقا از بعد واکسن چند ساعت بعدش اینطوری شد، برعکس آخر هفته هم هست مرکز بهداشت تعطیله دکترم نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب از قبل هیچ علایم سرماخوردگی نداشت اصلا، دقیقا از بعد واکسن چند ساعت بعدش اینطوری شد، برعکس آخر هف ...

ممکنه واکسن بدنشو ضعیف کرده ویروس فعال شده . به هر حال سرفه خشک زیاد جای نگرانی نداره درمان های خونگی هم داره ابگرم و عسل و ابلیمو . حریره بادام و عسل .نشاسته پخته شده . میتونی اینا رو استفاده کنی تا شنبه 

ممکنه واکسن بدنشو ضعیف کرده ویروس فعال شده . به هر حال سرفه خشک زیاد جای نگرانی نداره درمان های خونگ ...

خیلی ممنون عزیزم، سرفه خشک نیست، سرفه ای هست ک از روی سینه ش حرکت میکنه، یعنی حس میکنم اخلاط داره روی سینه ش، برای یک سال میشه عسل استفاده کرد؟

خیلی ممنون عزیزم، سرفه خشک نیست، سرفه ای هست ک از روی سینه ش حرکت میکنه، یعنی حس میکنم اخلاط داره رو ...

بله عسل های سوپری مقدار کم اشکال نداره . اون عسلی که میگن ندید عسل طبیعی کوهی هست که میگن ممکنه الرژی زا باشه . تازه اونم برای زیر یکسال میگن بعد یکسال دیگه مشکلی نداره 

بله عسل های سوپری مقدار کم اشکال نداره . اون عسلی که میگن ندید عسل طبیعی کوهی هست که میگن ممکنه الرژ ...

عزیزم بردمش دکتر، واقعا معجزه شد و دکترش امروزم مطب بود، گفت سرماخوردگیه، همون حرف شما شد، احتمالشم زیاده چون پدرش سرماخورده هست، حتما اینم تو بدنش بوده بعد واکسن بدنش ضعیف شده، حالاداروهاشو میدم انشاءالله ک خوب شه 

عزیزم بردمش دکتر، واقعا معجزه شد و دکترش امروزم مطب بود، گفت سرماخوردگیه، همون حرف شما شد، احتمالشم ...

خیر پیش ان شا الله❤