2777
2789

من بیس و هفت سالمه مجردم. از دوازده سالگیم بیماری روانی پیدا کردم .اول خودم میگفتم چرا اینجوری شدم چرا عجیب شدم.

بعد ها فهمیدم ما تو فامیلمون این مدل مشکل روانی زیاد داریم.

حتی پدرم اینجور بود. حتی دیگه فامیل هامون هم فهمیدند که ما در فامیل مشکل روانی داریم چون بچه های خودشون هم این جور شدند.

ببخشید نمیتونم بگم چه مشکلی دارم ولی واقعا بیماری روانی حساب میشه. یه جور درونگرایی شدید شدید که دیگه رفتار های عجیب داره . اگر بگم از تعجب شاخ درمیارید که اخه این دیگه چه اخلاقی هست که ما داریم اما خب در بیرون شاید مردم متوجه نشند.

میگم خدایا چرا من اینجور شدم ای کاش مثل بقیه مردم زندگی میکردم خوش به حال دخترای دیگه. میگم اصلا خوش به حال دخترای دیگه که مشکل دارند چون صد در صد هر مشکلی هم که داشته باشند باز مشکلشون عادی حساب میشه ولی من نه.

این همه دختر راحت زندگی کردند چرا من باید مبتلا شم و زندگیم غیر عادی و مسخره بشه.

ای کاش بیماری های ارثی روانی وجود نداشت.

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چی بگم؟ ک ۹۰ درصد درونگرام بشدت افسرده ام ،و کودکی سختی داشتم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

عزیزم بیماری های روانی هم مثل بیماری جسمی هستن و خیلی هاشون با دارو و روان درمانی درمان میشه؟ 

بیماری شما درمان نداره؟ پیگیر ‌شدید؟ 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

یه چی از بیماری های روانی بهت بگم

که بزرگترین مشکلشون تو درمان اینه که قبول نمیکنن مشکل دارن

حالا که شما قبول کردی ۹۰ درصد ماجرا حله

۱۰ درصدش میره برا درمان

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
۹۰ درصد چجوریخ یعنی ؟خیلی تو خودتی؟

اجتماعی نیستم از مهمونی خوشم نمیاد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

گلم برو مشاور و روان درماني حل ميشه

من مورد اينجوري ديدم اينقدر شديد بود كه حتي عذا عروسي فاميل هم نميومد خيلي هنرمند و باهوش بود ولي از مردم گريزان هميشه تو اتاقش بود سنش هم كم نيست بردنش مشاوره فهميدن افسردگي حاد و درونگرايي داره الان بهتر شده و مشاورش كاري كرد كار گروهي قبول كنه تعامل كنه الان داره آموزش نقاشي ميده 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

عزیزم درکت میکنم

منم ار ۱۸ سالگی مشکل روانی پیدا کردم هیچ کس درکم نکرد

الان ۴۱ سالمه از عوارض داروی اعصاب چرخش غیرارادی گردن دارم 

خواهرام باهام قهرن پدر و مادرم عاقل و فهمیده نیستن

تو این دنیا مجرد و بیکار و فقیر گیر افتادم

برام دعا کن وضعم افتضاحه

از قهر خواهرام دو سال میگذره شوک روحی بهم وارد کردن برام دعا کن فقط خدا را دارم

دعا کن خدا گردنم شفا بده

معجزه ای بشه ازدواج کنم و ار خونه پدری فرار کنم

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد