2777
2789
عنوان

گریه همسرم......

992 بازدید | 38 پست

من از خانواده برادر شوهرو متنفرم سر یه سری اتفاقات و حرف و حدیثای همسر برادر شوهرم که همسرم با اسنکه مرد منطقی هست حق ب من میده کامل سر همین قضیه ما اصلا رفت و آمد نداریم...چندی بار پدر شوهر و مادر شوهرم گفتن وقتی اونا میان شما هم بیایین خب شرایط ما جور نیس وقتی اونا میرن ما هم بریم علاوه بر اینکه شرایطمون جور نیس از حمعی که اونا باشن داخلش متنفرم دوست ندارم باشم ؛امشب همسرم گریه کرد گفت خواسته پدر مادرم اینع ک مارو کنار هم ببینن سن بابا مامانم زیاده اگر دور از جون از دنیا برن هممون عین سگ بخاطر رفتارامون پشیمون میشیم ؛و از من خواست بخاطر پدر مادرشم شده هر وقت اونا میرم ما هم بریم جمع شیم اما زن برادر شوهرم خیییییلییییی آدم بیشعوریه همش با حرفاش تو جمع منم آزار میده خیلی چه کنم؟

چند خط اولو خوندم نفهمیدم

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجلس نذار نقطه ضعف دادی دستش

سعی کن باهاش تنها نشی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

عزیزم بخاطر همسرت برو و سکوت کن  انشاالله ک موضوع و مورد غیرقابل تحملی پیش نمیاد  بعنوان ...

برادر شوهرم سعی داره تو جمع همش بزنه تو سر شوهرم خیلی منم منم میکنه همسرم متنفره از اخلاقاش

😑🙄 واقعا سخته چند ساعت در ماه فقط بخاطر همسر سکوت کنین و نشنوین و نبینین خوب بنده خدا تا جایی که میشد به شما احترام گذاشت الان شنا یه مدت ذره بین بذار کنار نبین نشنو والا