2777
2789
عنوان

گریه همسرم......

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 38 پست
اینا توقع هر هفته پنجشنبه دارن

بگو هر هفته نمیتونم از یکی بدم میاد تحمل کنم حالم بد میشه .بعدش مرگ برا همه هست نمی‌تونیم بخاطر اینکه کسی یبار چیزش نشه خواسته رو براورده کرد .ولله مردم به پدر مادر سنگ میزنن هم بعدش پشیمون نمیشن اینقد زمونه بدی شده .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
منم بهش حق میدم. اما اون حرفایی ک پشت سر من زدن اون اذیتا اون گریه هامو کی جواب میده؟

هیچ کس

دنبال جواب نباش.

فکرم نکن مثلا بری عزیز میشی و کسی بهت کاری نداره 

نه ذات آدما عوض بشو نیست

فقط اینو در نظر داشته باش که اون پیر زن پیر مرد پدر و مادر خودت باشند. یه عمری بچه بزرگ کنن که وقتی بزرگ میشن کنار هم باشن خوشی هاشون را ببیند بعد ،  وقتی کلی زحمت کشیدن به جای دیدن ثمر های زندگی شون کنار هم شاهد  جنگ و دعوا دل خوری شون باشن. چه حسی داره؟ این پیر مرد و پیر زن آینده خودت اصلا . چه حالی میشی؟  اینقدر آدما بودن با این حرفا از هم جدا افتادن تهش چی شد، یه کم بی خیالی یاد بگیرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا جواب میده.منم یه جاری اینجوری داشتم هرچقدر تلاش کرد زندگی من و خراب کنه نتونست برعکس زندگی خودش ...

اتفاقا من ندیدم خدا جواب دل شکستمو بده اینقدر تو شهر غریب اشکمو در آورد من و همسرم با هم دوست بودیم راهمون دور بود از هم دیگه پدر همسرم مخالفت میکرد میگفت نمیشناسیم راهمونم دوره برای تحقیق همسرم با کلی قسم ک دختره خوبه من میخوامش خلاصه ازدواج ک کردیم رفته بود ب پدر شوهرم گفته بود ک من با شوهرم قبل ازدواج یه شب تا صبح یه جا با هم بودیم اون موقه ک این حرفو زده بود هنوزم شناختی رو من نداشتن آبرومو برده بود

🥲میفهمم خیلی بده اما بازم بخاطر شوهرت این بارو برو اون بنده خدا ک حرفی نداره تا الان و خق و بشما ...

هزارررررر بار فهمیده بازم میگه برو هزار بار گفتم حالا غیب نداره حالا عیب نداره رفتم بام دیدم بسم نیس؟

به خاطر همسرت برو  دلم سوخت نمی‌دونم چرا

بخدا دلم برای مظلومیتش کبابه بد جوری زد زیر گریه گفت تنها خواستن ازت همینع هزار بار چشم پوشی کردم حرکتاشونو بازم رفتن بازم حرکت زدن شوهرم بازم میگه بریم خستم بخدا

منم بهش حق میدم. اما اون حرفایی ک پشت سر من زدن اون اذیتا اون گریه هامو کی جواب میده؟

دیکه مقصر همسرت نیست که باید جور کارای اونا بکشه!!! الانم جوری ک گفتی کم بندا خدا عذاب نکشید!