2777
2789
عنوان

گریه همسرم......

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 38 پست

بهش بگو اینبار و بخاطر تو میام

ولی اگ رفتی و مشکل و حرفی بوجود اومد همسرت میبینه و بازهم حق و ب شما میده

شماعم با اونا گرم نگیر در حد احترام ی سلام و خداحافظ و اگ سوالی حرفی بود رد و بدل بشه 

ایشالا مشکلی پیش نیاد گناه دارن پدر و مادر 🥺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم بخاطر همسرت برو و سکوت کن  انشاالله ک موضوع و مورد غیرقابل تحملی پیش نمیاد  بعنوان ...

چراهمیشه خانوما؟ آقایون کجای زندگی هستن دقیقا؟!

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
بهش بگو اینبار و بخاطر تو میام ولی اگ رفتی و مشکل و حرفی بوجود اومد همسرت میبینه و بازهم حق و ب شما ...

آخع خودشونم بدجوری دامن زدن به اتفاقات بی تقصیر نیستن متاسفانه

قبول نمیکنه  

پس برو با بقیه هم راحت باش ولی خودت رو برای جاریت بگیر. حرف چرتی هم زد جواب بده. دو بار جواب بدی دهنش رو می‌بنده 

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
منم بهش حق میدم. اما اون حرفایی ک پشت سر من زدن اون اذیتا اون گریه هامو کی جواب میده؟

خدا جواب میده.منم یه جاری اینجوری داشتم هرچقدر تلاش کرد زندگی من و خراب کنه نتونست برعکس زندگی خودش بهم ریخت.تو فقط هیچی نگو.من سکوت میکردم و نمیذاشتم به خواسته اش برسه.سکوتم عصبیش میکرد.

داری باهاشون زندگی نمیکنی هر دوماه یبار تحمل کن 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

آخع خودشونم بدجوری دامن زدن به اتفاقات بی تقصیر نیستن متاسفانه

🥲میفهمم خیلی بده

اما بازم بخاطر شوهرت این بارو برو

اون بنده خدا ک حرفی نداره تا الان و خق و بشما داده طبق گفتتون 

اگ چیزی شد می‌فهمه ک دیگ نباید با اونا تو جمع باشه...

لااقل خیالش و راحت کن

قبول نمیکنه 

همیشه نرو. بعضی وقتا برو زیادم مخاطب قرارش نده فقط سلام بده. حتی احوال پرسی هم نکن با جاریت  خودتو با مادرشوهرت خواههر وهرت سر گرم کن به شوهرت پیششو خیلی خیلی احترام بزار. و اصلا جواب شوخیای بی مزه و متلکهاشو نده. محلش نزار انگار اصلا نمیبینیش

2827
2791
2779
2792