2777
2789
عنوان

گریه همسرم......

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 38 پست

بهش بگو اینبار و بخاطر تو میام

ولی اگ رفتی و مشکل و حرفی بوجود اومد همسرت میبینه و بازهم حق و ب شما میده

شماعم با اونا گرم نگیر در حد احترام ی سلام و خداحافظ و اگ سوالی حرفی بود رد و بدل بشه 

ایشالا مشکلی پیش نیاد گناه دارن پدر و مادر 🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بخاطر همسرت برو و سکوت کن  انشاالله ک موضوع و مورد غیرقابل تحملی پیش نمیاد  بعنوان ...

چراهمیشه خانوما؟ آقایون کجای زندگی هستن دقیقا؟!

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
بهش بگو اینبار و بخاطر تو میام ولی اگ رفتی و مشکل و حرفی بوجود اومد همسرت میبینه و بازهم حق و ب شما ...

آخع خودشونم بدجوری دامن زدن به اتفاقات بی تقصیر نیستن متاسفانه

قبول نمیکنه  

پس برو با بقیه هم راحت باش ولی خودت رو برای جاریت بگیر. حرف چرتی هم زد جواب بده. دو بار جواب بدی دهنش رو می‌بنده 

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
منم بهش حق میدم. اما اون حرفایی ک پشت سر من زدن اون اذیتا اون گریه هامو کی جواب میده؟

خدا جواب میده.منم یه جاری اینجوری داشتم هرچقدر تلاش کرد زندگی من و خراب کنه نتونست برعکس زندگی خودش بهم ریخت.تو فقط هیچی نگو.من سکوت میکردم و نمیذاشتم به خواسته اش برسه.سکوتم عصبیش میکرد.

داری باهاشون زندگی نمیکنی هر دوماه یبار تحمل کن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
آخع خودشونم بدجوری دامن زدن به اتفاقات بی تقصیر نیستن متاسفانه

🥲میفهمم خیلی بده

اما بازم بخاطر شوهرت این بارو برو

اون بنده خدا ک حرفی نداره تا الان و خق و بشما داده طبق گفتتون 

اگ چیزی شد می‌فهمه ک دیگ نباید با اونا تو جمع باشه...

لااقل خیالش و راحت کن

قبول نمیکنه 

همیشه نرو. بعضی وقتا برو زیادم مخاطب قرارش نده فقط سلام بده. حتی احوال پرسی هم نکن با جاریت  خودتو با مادرشوهرت خواههر وهرت سر گرم کن به شوهرت پیششو خیلی خیلی احترام بزار. و اصلا جواب شوخیای بی مزه و متلکهاشو نده. محلش نزار انگار اصلا نمیبینیش