بچها پیش میاد دوستام ازم بپرسم هدفت چیه میگم خب دانشجوام مدرک گواهینامه کار من ختی مادر شدن هدفمه ولی میگن نه اینا که همه دارن هدفت چیه!😵💫😐 اصن داغون شدم نمیدونم منظورشون چیه میگن چرا بلند پرواز نیستی میگم اخه تو این شرایط بلند پروازی!! میگن عا خیلیا تو همین شرایط فلان بیسار... حالا کار ندارم، هدف شما چیه؟🥲✨
چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر کسی باید هدف خودشو مشخص کنه ولی متاسفانه انقد توی این زندگی و دغدغه ها و سختی هاش غرق شدیم که یاد ...
گلم الان شما شاید یه کنکوری باشی .. و میفهمم که اهدافت چیه .. اما بازم میگم زندگیییی این نیست این اهدافی که شما دارید خخخخخخخخیلی سطحی هست خیلی ، تا حالا پرسیدی از خودت که برای چی به دنیا اومدی ؟ نگو برای پزشکی و پول ، کمک به این و اون .. نه اینا زود گذرن فکر کن به همشون رسیدی خب ؟ آیا هدفت تموم شد ؟ آخر این هدف چیه ؟ بازم اهداف جدید میخوای انتخاب کنی و براشون تلاش کنی ؟ آخرشم که زمان تموم شد و شمع عمر خاموش !
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..