2777
2789
عنوان

هدفتون چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 42 پست
برعکس شما من خای تو خیالاتم تو نوجونیم ته ماشینم ی 206 بود😂🤦🏼‍♀️

خب این ویژگی خوبیه چون دست یافتنیه و بعدش شما خوشحالی که به هدفت رسیدی اما بلند پروازی دائم باید تلاش کنی که ایا برسی به هدفت ایا نرسی 

شاید توقع داره که فرد اینده نگرتر و با هدف تری باشی یکی از دلایلی که من با اکسم به هم زدم این بود که ...

منم هدف خاصی ندارم چون واقعا از تصور چیزایی که فعلا بهشون نرسیدم متنفرم حس میکنم دارم خودمو گول میزنم 

اتفاقا منم سر همین با اکسم کات کردم آدم فوق العاده خیال بافی بود ولی توی عمل صفرررر بود صفر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدفم خرید خونه بود که کلا نابود شد وازذهنم رفت بعد گفتم‌مبلارو فروختم مبل میخرم که اونم هم پول مبلام ...

اخه هدف که نمیشه خرید یه چیزی باشه

هدف یک چیزیه مثل ارامش رفاه و ... 

البته نه اینکه خرید خونه یا یه همچین چیزی بی ارزش یا کم اهمیت باشه

منظورم اینه که با خودت فکر کن چرا میخوای خونه بخری؟ خب ارامش داشته باشی یا یه سقفی بالا سرت یا ... پس در واقع هدف تو داشتن ارامشه 

حالا باید سعی کنی در راه اون قدم برداری و اگه چیزی باعث شد فعلا نتونی خونه بخری خودتو نبازی و سعی کنی ارامشتو حفظ کنی تا بعدا بهش برسی

منم هدف خاصی ندارم چون واقعا از تصور چیزایی که فعلا بهشون نرسیدم متنفرم حس میکنم دارم خودمو گول میزن ...

خب شاید چون هدف گذاری درستی نمیکرده

مثلا یکی میگه اره من میخوام خیلی پولدار شم من تا سال دیگه ۳ میلیارد پس انداز دارم و بلاه بلاه

خب این مدلشه دیگه یعنی چی

تو هدفت داشتن یه زندگی خوبه حالا اینو تقسیم میکنی به چیزای کوچیک تر مثلا باید برای رسیدن بهش چیکار کنی برای اینا تلاش میکنی و به اون میرسی

و خب تلاش= رسیدن بهش

هدفت به کسی نگو 

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

درست میگه انسان ها یه چرخه درست کردن و همه رو که به دنیا میان داخل اون چرخه قرار میدن و کاری میکنن که هدف همه یکی باشه تا آخرش کجاست بچه دار شدن .. بعد هر کاری که رو خودت کردن رو پیاده کنی رو همون بچه تا اونم مثل تو بشه امااااا زندگی اییین نیست ببخشید اما اگر این بود اون وقت ما با حیوون ها فرقی نداریم .. اما گفته شده انسان اشرف مخلوقات هست لطفا این همه سطحی به زندگی نگاه نکنید 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

من هدفم اینه دکتر بشم و یه ادم موفق باشم و به بقیه در زمینه کارم کمک کنم همینطور دوس دارم موزه بزنم و نقاشی های قشنگی که میتونم رو بزارم توی موزه و دوس دارم برم خارج از کشور خصوصا کشور کره کنسرت بنگتن و به خودم افتخار کنم همینطور یه طوری بشم که هیچوقت نگم کاش این کارو میکردم کاش اینطور نمیکردم در کل دوست دارم موفق باشم عا راستی به بچه های یتیم هم کمک کنم و به روستاهای دور افتاده برم و درمانشون کنم رایگان 

این بود هدف بزرگ من🥲💔🫂

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

درست میگه انسان ها یه چرخه درست کردن و همه رو که به دنیا میان داخل اون چرخه قرار میدن و کاری میکنن ک ...

هر کسی باید هدف خودشو مشخص کنه ولی متاسفانه انقد توی این زندگی و دغدغه ها و سختی هاش غرق شدیم که یادمون میره هدف داریم و باید براش تلاش کنیم 

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.