cheshmakam مدیر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 عنوان مانگا میخونین؟ بیاین توروخدا | مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 17 پست اگ نمیدونبد چبه نپرسید چون خودمم دقیق نمیدونم😂اگ مبخونید بهم بگید مناسب سن نوجوان هست اتک ان تایتان؟ریادی وحشیانه نیست؟و سوال دیگ اینکه حتما باید از شماره ۱ شروع کرد یا میشه جلدای وسطشو خوند و پیوسته نیست؟ چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا 1401/10/07 | 16:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 میتونه پی دی اف یکش رو از نت بزنه بخونه😂فقط بهش بگو جوجوتسو ببشتر انیمه محوره تا مانگا محور یعنی اتک ام تایتان میگرفتک بهتر بود؟ چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
shhs_appa عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 3375 یعنی اتک ام تایتان میگرفتک بهتر بود؟ داستان دوتاشونم قشنگهولی خب اون از اول بوده دیگه... اینو بنده خدا یکم اذیت میشهحالا نمیدونستی اشکالی نداره همینو بدهاگه رابطه ات نزدیکه میتونی بگی خودش یکش رو از نت بخونه یا انیمه رو ببینهجوجوتسو یه حالت جادویی مانند دارهاتک بیشتر اکشنه حس امضا ندارم یونو
cheshmakam مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4535 داستان دوتاشونم قشنگه ولی خب اون از اول بوده دیگه... اینو بنده خدا یکم اذیت میشه حالا نمیدونستی اش ... اره رابطمون ک مزدیکه حالا به چی بگم بیشتر خندت بگیره برا تولدش دارم اینو هدیه مبدم زبان انگلیسی اصلا زبانش خوب نبست ولی هم کمیک بوک علاقه داره هم زبان رو دوست داره خواستم تشویق باشه براش فک کنم فوحش بد بده بهم با این دسته گل 😂😂😂😂😂 چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا