2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی ولخرجم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4454 بازدید | 40 پست
بخدا هیچ کاری نمی کنم نمی دونم چرا آنقدر خرج میشه  حالا همه به عطر گیر دادن بابا من یه عطر میخ ...

میدونم گلم خدا از سر باعثش نگذره ک یه عطر بشه خداتومن یه نیاز ساده رو ادم لاکچری ببینه 

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب لباس که نخریدی چیز خاصی هم‌که به قول خودتون نخریدین پس این ماهی۵تومن رو چکار کردی یه عطر و اون لو ...

نه بابا دو ماه ده ملیون خرج کردم اصلا من نمی دونم پول من چرا جذب محیط میشه 

نه منم ماهی حدودا6 خرج میکنم البته لباس زیاد میخرم من

چه امضات قشنگه تو نی نی....این دومین امضای قشنگی بود که دیدم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
چه امضات قشنگه تو نی نی....این دومین امضای قشنگی بود که دیدم

مرسی عزیزم😍😍😍😘

من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐

فقط از من به تو نصیحت همیشه پس انداز داشته باش هر چی خریدی بنویس برای خودت برنامه ریزی کن هر چند ماه یکبار چیزی بخر پس انداز خیلی واجبه برای یه خانم اینو زنی میگه که ۴۰سالشه و ۴۰هزار تومن پس انداز نداره 

فقط از من به تو نصیحت همیشه پس انداز داشته باش هر چی خریدی بنویس برای خودت برنامه ریزی کن هر چند ماه ...

من پس انداز دارم 

درآمدم خداروشکر بد نیست 

سه چهار برابر همین خرج رو پس انداز می کنم ولی از این لجم میگیره که هیچی می بینم تو این دو ماه نخریدم ولی ده ملیون خرج کردم اصلا چه جوری رفته موندم همینجوری 

اگه چیزی خریده بودم یادم بود که خوب فلان چیز رو خریدم ولی همش خرج های قطعا بیخود بوده 

نه والا میلیارد نیستم ولی خوب عطر برام مهمه  تازه عطری که خریدم اسپانیایی بود اون چیزی که خودم ...

حالا اسم و برند و حتی عکس! عطرت رو بگو و نشون بده دلمون باز بشه...من عاااااشق عطرم... البته میگرن دارم کلی عاشق عطرم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...