2777
2789
عنوان

بیاین تورخدا ب این دختر بیچاره کمک کنید😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 5724 بازدید | 176 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسم سواله اونایی که میگن بقیشو گفت لایک کنین ، وقتی بقیشو میگه دیگه میریم پیامهای پایینتر و پیام ...

یکم بیای بالا تر پیدامیشه دیگه 

یا برا کسی ک تازه اومده توو تاپیک و بقیه داستان گفته شده 

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

فکنم دخترخالش زایید رفته دیدنش

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

زنگ زدم گوشیش دیدم خاموشه. 😨

پیام دادم گوشیت روشن شد بهم بزنگ

دو روزی گذشت بازم خبری نشد

دیگ نگران شدم زنگ زدم ب خالم گفتم خاله نرجس کجاست؟ 

صداش خیلی نگران کننده بود

گفت پاشو بیا خونمون خاله. گفتم باشه. عجله ای اماده شدم ب شوهرم گفتم منو ببر خونه خالم هر اتفاقی هست افتاده😰😰😰توراه دعا و ذکر میگفتم ک چیزی نشده باشه. رفتم خونشون دیدم خالم عین جنازع عاست. گفتم. خاله چیشدههه تروخدا؟؟ گفت بیچاره شدیممم رفت. گفتم نرجس کجااااست خاله؟؟ گفت 10روزه گمشده نمیدونم کجاست. نمیدونم زندست نمیدونم مردست. گریه میکردو زار میزد😞😞😞گفتم خاله پیداش میکنیم گریه نکن.... گفت توی پارک بودیم سوار ی ماشین شده رفته هرچی دنبالش رفتیم نتونستیم پیداش کنیم😰😰😰

اونجا بود ک دوهزاریم جا افتاد..... یاخدا این دیوونه چیکارکردههههههه😓😓😓