2777
2789
عنوان

بارداری

486 بازدید | 55 پست

سلام دوستان توروخدا کسایی که تجربه دارن بگن حاملگی خارج رحمی از اولش چطوریه از همون موقع که بیبی چک مثبت میشه؟ با تاخیر مثبت میشه؟بعدش لک بینی و درد کمر داشتین؟

عزیزم من بی بی چکم مثبت شد آزمایشمم مثبت شد ولی اصلا هیچ علائمی نداشتم یکم کنجکاو بودم ببینم چندهفتم رفتم سونو اونجا گفتن اصلاباردارنیستی برو سونو واژینال بعدفهمیدم خارج رحمیه.علائم داری؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتا مثبت میشه ولی خب عدد بتا کمه هر۲۴ساعت ک باید دوبرابر بشه نمیشه کمردرد و درد زیرشکمم هست و اینکه ...

ببین من لک بینی خفیف دارم کمرمم درد میکنه ولی شکم درد ندارم اصلا حتی علاعم حاملگی هم ندارم شما از هفته چندم کمر دردت شروع شد بعد موعد پریود؟

چقدر از موعودت گذشته؟ حتما برو دکتر

والا من دو روز از موعدم گذشته بیبی زدم دوتاش منفی شد یکی مثبت الان دو روز لک بینی و درد کمر دارم اومدم الان ازمایش بدم ببینم باردارم یا نه دکترم گفت ممکنه خارج رحم باشه ، راستی بعد ۱۵ روز از اقدام و دو روز بعد موعد اگه حامله باشم مثبت میشه؟

ببین من لک بینی خفیف دارم کمرمم درد میکنه ولی شکم درد ندارم اصلا حتی علاعم حاملگی هم ندارم شما از هف ...

من عزیزم خارج رحمی نبودم من فقط بتام کم بود که تایک هفته سه روز یه بار ازمایش دادم عدد بتا بالا رفت و پنج هفته ام ساک حاملگی دیده شد،شما هم نگران نباشین ممکنه این حالتتون بخاطربارداری باشه