2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 55 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وقتی فهمیدم ۸هفته بود سونو واژینال گفت همه چیشم تکمیله حتی ضربان قلبم داره ولی توی لوله که نمیشه کار ...

از کی دقیقا درد داشتی لک بینی هم داشتی هفته های اول؟

آزمایش بتا نداده بودید ؟

چرا من مسافرت بودم یه درصدفک نمیکردم باردارباشم اومدم بی بی چک زدم مثبت شد آزهم دادم مثبت شد ولی عددبتا جوری نبود ک شک کنن فقط برا کنجکاویم رفتم سونو بهم گفتن 

ای واااای...چه بد  والا من شش هفته هستم هیچ علائمی ندارم سونو هم ندادم 🤔

من الان ک باردارم چون شکمم درد میکرد سابقه بدی هم داشتم رفتم سونو گفت ساک تشکیل شده هفته ۸بیا برا قلب انشالله که بگه سالمه

من الان ک باردارم چون شکمم درد میکرد سابقه بدی هم داشتم رفتم سونو گفت ساک تشکیل شده هفته ۸بیا برا قل ...

با یه لوله طبیعی باردار شدی گلم؟ میشه؟ من خیلی میتسرم دیگه نتونم

با یه لوله طبیعی باردار شدی گلم؟ میشه؟ من خیلی میتسرم دیگه نتونم

اره فقط قبلش عکس رنگی دادم همین استرس خودش سمه برات انشالله سالمه کار به اونجا نرسه واقعا سخته و زوره

ای واااای...چه بد  والا من شش هفته هستم هیچ علائمی ندارم سونو هم ندادم 🤔

ربطی به علائم ندارم عزیزم من از اول بارداریم تاالان علائمی نداشتم خیلی عادیم مثل قبلم به علائم ربطی ندارع استرس نگیر

ربطی به علائم ندارم عزیزم من از اول بارداریم تاالان علائمی نداشتم خیلی عادیم مثل قبلم به علائم ربطی ...

ممنون عزیزم درست میگی به علائم ربطی نداره اما من اینقدر از اول بارداریم بی علامت بودم که اصن باورم نمیشه که باردارم 😉

ممنون عزیزم درست میگی به علائم ربطی نداره اما من اینقدر از اول بارداریم بی علامت بودم که اصن باورم ن ...

مثل منی من تا هفت هفته باشگاه میرفتم اصلا نمی فهمیدم باردارم سرم گرم بودکلا😅😅😅😅علائمی هم نداشتم بعد از هفت هفته با تست فهمیدم باردارم..بعضیا کلا نه تهوع دارن نه علائم خاصی