2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 55 پست
اره فقط قبلش عکس رنگی دادم همین استرس خودش سمه برات انشالله سالمه کار به اونجا نرسه واقعا سخته و زور ...

منم چون بچه نمیخواستم از اول اقدام که یهویی شد شوهرم از دستش در رفت خیلی خیلی استرس داشتم هروز بیبی چک میزاشتم ولی الان میگم فقط خدا کنه سالم باشه خارج رحمی نباشه برای شما هم ایشالا صحیح و سالم بچتو بغل میکیری گلم برای منم دعا کن الان اومدم بتا بدم ببینم اصلا باردارم یا نه اخه پریود نمیشم فقط لک دارم لا درد کمر 

منم چون بچه نمیخواستم از اول اقدام که یهویی شد شوهرم از دستش در رفت خیلی خیلی استرس داشتم هروز بیبی ...

فدات شم همچنین انشالله سالمه نگران نباش بخاطر لکه بینی هم آزمایش دادی سونو بده دکترهم برو حتما پشت گوش ننداز شایدم طبیعیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثل منی من تا هفت هفته باشگاه میرفتم اصلا نمی فهمیدم باردارم سرم گرم بودکلا😅😅😅😅علائمی هم نداشتم ...

دقیقا منم سردخترم هیچ علائمی نداشتم فقط خسته و بیحال بودم الانم همینم حالت تهوع ک اصلاااانداشتم 

فدات شم همچنین انشالله سالمه نگران نباش بخاطر لکه بینی هم آزمایش دادی سونو بده دکترهم برو حتما پشت گ ...

مرسی عزیزم ایشالا برای شما هم صحیح و سالم باشه فقط عزیزم من متوجه نشدم شما گفتی لک بینی هم داشتی از همون اول؟

مرسی عزیزم ایشالا برای شما هم صحیح و سالم باشه فقط عزیزم من متوجه نشدم شما گفتی لک بینی هم داشتی از ...

نه نداشتم هیچی تاموقع عمل خود دکترم همونجاگفت کلا لولت بخاطر رشد جنین پاره شده مجبوریم برداریم خونریزی داخلی کرده بودم ولی ظاهر هیچ مشکلی نداشتم

از کجا باید بفهمم خونریژی داخلی دارم

عزیز تا سونو نری هیچ معلوم نمیکنه شما آزمایش دادی مثبت بود برو دکتر بگو هم لک بینی داری هم کمر درد دادو میده بعدشم بگو سونو بنویسه اصلا ساک دیده بشه تو رحم خیالت راحت میشه