2777
2789
عنوان

دیشب بحثمون شد شوهرم سیلی زد بهم

1646 بازدید | 42 پست

داشتم میگفتم هی به شوخی نگو چاق شو من همینی یم که هستم گفت گوه خورده هرکی گفته چاق شو گفتم توخوردی چون تو میگی کسه دیگه نمیگه بعد ناراحت شد زد

خودش هروقت دعوا میشه همین حرفارو حتی بدتر میزنه حالا من گفتم این طوری میکنه حالم بده هر وقت بحثمون میشه همین طوری میکنه بگین چیکار کنم حالش گرفته شه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل ازدواج همین بود هیکلت؟ 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

قد و وزنت چنده

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی

فقط سرسنگین شو خیلی خیلی سرد برخورد کن نه اینکه قهر کنی غذا درست نکنی یا کارخونه نکنی به روتین زندگیت برس ولی با شوهرت شخصا یه مدت سرسنگین باش و بعد از یه مدتی باهاش حرف بزن بگو برای حفظ و پایداری زندگیمون نباید پل های پشت سرتون با این حرکات زشتت خراب کنی یه جایی برای عذر خواهی بزار

😑😐💔

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
شوهر منم همش میگه چاق شو😒

چت کیلوی منم چاقم دلم میخوادلاغرشم

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی