2777
2789
عنوان

دیشب بحثمون شد شوهرم سیلی زد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 42 پست
من مجردم درک درستی از بعد ازدواج ندارم ولی خیلی تعجب کردم انگار با دشمنشون طرفن هب اگه دوسش نداری پس ...

شما میفهمی یکی هرچی بگی یکی  بزنتتت یعنی چی اگه جای من بودی بعد نظر بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردم درک درستی از بعد ازدواج ندارم ولی خیلی تعجب کردم انگار با دشمنشون طرفن هب اگه دوسش نداری پس ...

آره والا هر چی باشه شوهرته اسی نباید اینجوری بگی 😐

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
ببین عزیزم مردا با فوش ناراحت میشن کاری کن اونم حرفای زشت نزنه بخدا مردا عین بچه هان مثلا تیکه بنداز ...

باید میگفت چرا بحث و میپیچونی و به‌خودت توهین میکنی عزیز من 

یبار برای همیشه بیا راجب این مسئله منطقی حرف بزنیم بعدم مبگف مگه تو منو با همین هیکل پسند نکردی و.... ادامه ماجرا

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
حالم بده از دستش اعصابم بشدت خورده من مگه زنش نیستم که این غلطا رو میکنه مگه من چیکار کردم که میزنه& ...

خب باهاش حرف بزن اینجوری که بدتر میشه 

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
نه بچه ندارم  اصلا بحث سر چاق ولاغری هم  نبود ولی میگم هر وقت بحث میشه دستش و دراز میکنه ...

ببین منم لاغرم خب ولی شوهرم ازمن لاغرتره هر بار به شوخی منو مسخره میکنه میگه تو لاغری استخوان هات بیرونن

منم ناراحت نمیشم میگم همینم که هستم چشاتو باز میکردی منو نمیگرفتی ولی در کل وقتی از بحثی خوشت نمیاد باهاش کل کل نکن هیچی نگو برو تو قیافه چند باری جوابش ندی باهات بحث نمیکنه

نه بچه ندارم  اصلا بحث سر چاق ولاغری هم  نبود ولی میگم هر وقت بحث میشه دستش و دراز میکنه ...

اول اینکه فعلا بچه نیار چون هم تو بچه ایهم شوهرت دومم اینکه چاق نشو چون تو بارداری10الا20کیلو اضافه میکنی

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
آره والا هر چی باشه شوهرته اسی نباید اینجوری بگی 😐

شما معلومه که هیچ وقت این شرایطو نداشتید هزار بار تو دعوا و هرچی هر چی رسیده گفت مثل همین کلمه ... خوردی و بدترش ولی من هیچ وقت بهش بی احترامی نکردم ولی اون هرچی میشه میزنه و بددهنی میکنه

ببین منم لاغرم خب ولی شوهرم ازمن لاغرتره هر بار به شوخی منو مسخره میکنه میگه تو لاغری استخوان هات بی ...

برعکس ما من 75کیلوم شوهرم115بهم میگه چاقی لاغرخوبه منم میگم عزیزم وزنتو یکم بیار پایین حالا که آنقدر از لاغر خوشت میاد البته ناگفته نماند من خودم لاغر دوست دارم ولی تا حدی 

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی

[QUOTE=266116432]شما معلومه که هیچ وقت این شرایطو نداشتید هزار بار تو دعوا و هرچی هر چی رسیده گفت مثل همین کلمه ... خ ...[/QUOTE

اولین بار که توی زندگی مشترک زدت چه عکس العملی داشتی؟ 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
[QUOTE=266116432]شما معلومه که هیچ وقت این شرایطو نداشتید هزار بار تو دعوا و هرچی هر چی رسیده گفت مث ...

اره منم به همین فکر میکردم. اون اولین بارها خیلی کارسازه.

شوهر من یه بار برای اولین بار به شوخی یه سیلی زد بهم خیلیم محکم نبودا. من چشام گنده کردم خشکم زد یه حالت شوک گرفتم به خودم. یهو همون‌طور تو شوک اشک چشمام ریخت دستام شروع به لرزیدن کردن 😂 اصلا یه اداهایی درآوردم که انگار داشتم سکته میکردم😂 . دیگه بار آخرش شد کلی هم به غلط کردن افتاد که آره با دوستام شوخی میکنم دستم عادت کرده بود