2777
2789
عنوان

دیشب بحثمون شد شوهرم سیلی زد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 42 پست
چقد الکی الکی 😐😐😐 خب دختر خوب وقتی میگه‌گوه خورده منظورش خودشه دیگه تو چرا به روش آوردی😁😁

همین بگو🤣

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۵۸ قد وزت ۵۲

وزنت واس اون قد خوب بچه  داری 

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
۴۶🙁

یه 5کیلو بری بالا کافیه 

خخخخ راس میگی نباید خوردو خوراکش و به یادش میاوردم🥲

اسییییی شوهرته هاااا 😐

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
یعنی چی  میگم اون همیشه حرفای خیلی بدی بهم میزنه تازه همیشه بحث میشه هیچی هنو نگفتم دستشو بلند ...

ببین عزیزم مردا با فوش ناراحت میشن کاری کن اونم حرفای زشت نزنه بخدا مردا عین بچه هان مثلا تیکه بنداز بگو فلانی عین بچه ها حرف بد میزنه انگار بچست عقلش کامل نیست .....ولی رودرو به شوهرت فش نده گفت کی گفته چاق شو گو  ه خورده .... بگو تو گفتی وگرنه کسی نگفته اما مستقیم نگو تو گوه خوردی 

اسییییی شوهرته هاااا 😐

من مجردم درک درستی از بعد ازدواج ندارم ولی خیلی تعجب کردم انگار با دشمنشون طرفن هب اگه دوسش نداری پس چرا باهاشی اون چرا باهاته چرا یکم بهم ارزش نمیدین ای بابا زندگی بذی شده

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)