2777
2789
عنوان

قرمه سبزی😋

577 بازدید | 52 پست

ساعت چهار و نیم از خواب بلند شدم،خوابم نمیبرد،قرمه سبزیمو گذاشتم،ظرف استکان هامو وایتکس زدم،دستشویی حموم جرمگیر زدم شستم،دستمال هم کشیدم جارو خواستم بکشم نتونستم گفتم ده دقیقه بشینم نی نی اذیت نشه بعد بکشم🤗خوب کردم☺️؟

حامله ای؟ 

وای چرا وایتکس زدی وجرمگیر؟ 

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا قوت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من کل شبم بیدار باشم چون ساعت خوابه دست به سیاه و سفید نمیزنم....😑😑😑😑 میدونم خیلی عادت مسخره ای ...

دقیقا تو منی یامن توام🤣🤣

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

عزیزممم خسته نباشی چقد مثل همیم منم وقتی هوا تاریکه انرژیم فوله 😊

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
به فکر اعضای خانواده تون نیستید به فکر همسایه های بیچاره باشید . اونا چه گناهی دارن نصفه شب بدخواب م ...

بنظرم زود قضاوت نکنید شاید عین من خونشون ویلاییه..🥴درجا گارد میگیرین چرا

🥰🤱🏻