ساعت چهار و نیم از خواب بلند شدم،خوابم نمیبرد،قرمه سبزیمو گذاشتم،ظرف استکان هامو وایتکس زدم،دستشویی حموم جرمگیر زدم شستم،دستمال هم کشیدم جارو خواستم بکشم نتونستم گفتم ده دقیقه بشینم نی نی اذیت نشه بعد بکشم🤗خوب کردم☺️؟
شاید هم نباشه. تذکر دادن خیلی خوبه. شاید همسایه های بی نوا اذیت بشن. در ثانی استفاده جرم گیر و وایکتس اونم تو زمستون که درو پنجره ها بستس بسیار کار خطرناکیه. چرا زن شب به جای خوابش باید به فکر جرم گیری باشه؟اعضای خانواده هم بخدا گناه دارن بوی وایکتس بخورن نصفه شب
😁😁😁😁😁😁😁 بعد صبح یا ظهر بلند میشم معذرت میخوام عین خر کار میکنم... خب لامصب یه ذره شو دیشب ک ...
😂😂حالا من تاصبح بیددارم بعد نزدیک ظهرپامیشم وبه دلیل خواب کم در شب وخواب زیاد در روز تا چندساعت جونی واسه کارکردن ندارم و به خودم استراحت میدم🤣امادوساعت مونده ب اومدن شوشو کمر همتومیبندم😆
من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
یه درصد فکر نمیکنه یه بدبختی مث من الان دلش میره واسه قرمه سبزی ، یه شیر سرد با کیک خوردم بدتر ضعف ...
ومنی ک حاملم😐
من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣