2777
2789
عنوان

قرمه سبزی😋

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 52 پست
دقیقا تو منی یامن توام🤣🤣

😁😁😁😁😁😁😁

بعد صبح یا ظهر بلند میشم معذرت میخوام عین خر کار میکنم...

خب لامصب یه ذره شو دیشب که عین جغد بیدار بودی میکردی😂😂😂😂

اعصابم خرده رفتم تو باغ وحش ذهنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم زود قضاوت نکنید شاید عین من خونشون ویلاییه..🥴درجا گارد میگیرین چرا

شاید هم نباشه. تذکر دادن خیلی خوبه. شاید همسایه های بی نوا اذیت بشن. در ثانی استفاده جرم گیر و وایکتس اونم تو زمستون که درو پنجره ها بستس بسیار کار خطرناکیه. چرا زن شب به جای خوابش باید به فکر جرم گیری باشه؟اعضای خانواده هم بخدا گناه دارن بوی وایکتس بخورن نصفه شب

سللم منم ییدار شدم قورمه بزارم سبزیم چطور چه قدز تفت بدم

اول بدون هیچی بریز تو تابه بذار رو شعله متوسط تا آبش خشک بشه....

بعد که دیدی آب نداره دیگه روغن بریز قشنگ سرخ بشه و رنگش هم هی تیره تر میشه...

مرتب هم همش بزن نسوزه

به فکر اعضای خانواده تون نیستید به فکر همسایه های بیچاره باشید . اونا چه گناهی دارن نصفه شب بدخواب م ...

یه درصد فکر نمی‌کنه یه بدبختی مث من الان دلش میره واسه قرمه سبزی ، یه شیر سرد با کیک خوردم بدتر ضعف کردم 

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
به فکر اعضای خانواده تون نیستید به فکر همسایه های بیچاره باشید . اونا چه گناهی دارن نصفه شب بدخواب م ...

بوی غذا که چیزی نیس. همون همسایه ها هم واسه ناهارشون باید غذا درست کنن دیگه؟ ولی خب جاروکشیدن این وقت صبح. بله کاملا صحیح

😁😁😁😁😁😁😁 بعد صبح یا ظهر بلند میشم معذرت میخوام عین خر کار میکنم... خب لامصب یه ذره شو دیشب ک ...

😂😂حالا من تاصبح بیددارم بعد نزدیک ظهرپامیشم وبه دلیل خواب کم در شب وخواب زیاد در روز تا چندساعت جونی واسه کارکردن ندارم و به خودم استراحت میدم🤣امادوساعت مونده ب اومدن شوشو کمر همتومیبندم😆

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
یه درصد فکر نمی‌کنه یه بدبختی مث من الان دلش میره واسه قرمه سبزی ، یه شیر سرد با کیک خوردم بدتر ضعف ...

ومنی ک حاملم😐

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
اول بدون هیچی بریز تو تابه بذار رو شعله متوسط تا آبش خشک بشه.... بعد که دیدی آب نداره دیگه روغن بری ...

دستت دزدنکنه همیشه اماده میخریدم تلخ مسشد اینیار گقتم خودم درست کنم

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️.