2777
2789

چله دعا ها سوزه های مختلف باهم گرفت برای یه حاجت خاص؟

من برا اولین بار از یکی از نی نی سایتیا شنبدم راسته؟

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میشه کی گفته نمیشه

میگفت نمیشه چون وقتی حاجتو کرفتی بدونی از کدوم گرفتی 

نمیدونم چ ربطی داشت

حالا اگ ندونی چیمیشه انگار😂

چرا میشه التماس دعا من آدمیم ک هیچوقت هیچ چیز هیچکدوم از بزرگان صدامونشنیدن خستم از هیجده سالگی زار زدم الان ۳۴سالمه صدامو خودمو تکه تکه کنم هم نمیشنون

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

مشكلي نيست ميشه 

من خودم چله دعاي توسل گرفتم، بعد يك گروهي چله ايت الكرسي شروع كردن اونو هم گرفتم همزمان با چله توسلم صلوات واسه نرجس خاتون و ام البنين هم برداشتم 🥺

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

چرا میشه التماس دعا من آدمیم ک هیچوقت هیچ چیز هیچکدوم از بزرگان صدامونشنیدن خستم از هیجده سالگی زار ...

ان شاءالله به ارامش برسید و خدا حاجتتون رو بده 

دوست داشتید ما به گروه چله نادعلی داریم تو تل گرام بفرستم براتون 

شنیدم معجزه میکنه 

مشكلي نيست ميشه  من خودم چله دعاي توسل گرفتم، بعد يك گروهي چله ايت الكرسي شروع كردن اونو هم گر ...

مرسی خدا ازتون قبول کنه

ان شاءالله به ارامش برسید و خدا حاجتتون رو بده  دوست داشتید ما به گروه چله نادعلی داریم تو تل ...

میشه بگی دعام کنن ۳۴سالمه نمیخاد روژهای خوش و پر از آرامش برام بیاد تایپیک قبلیمو بخون کسی شرکت نکرد من رو هیچکی نمیبینه خستم صدامو نمیشنوه زجه زدم زاری زدم چله گزفتم هیچ هیچ 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست