2777
2789
عنوان

اهل فیلم و سریالهای خارجی

220 بازدید | 12 پست

سلام 

دوستان سریال یا فیلم خارجی جذاب و هیجانی معرفی کنید

تخیلی هم نباشه مثل اژده ها اینا 

تینیجری هم نباشه 

زیاد معمایی و روانشناسی اینا با ریتم کند هم نباشه

مرسی

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

Big little lyes

Sopranos 

The crown

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقانه میخای

اره اگه اخرش غمگین نباشه😂

مثل بی فور یو یا ۳۶۵روز 😂

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          
برکینگ بد گودال وایکینگ ها فرار از زندان سرقت پول نفرین شده مرلین PSH فیلم نیست

سرقت پول و‌برکینگ‌رو‌دیدم

سرقت عااالیههه

فارست گامب  رستگاري در شاوشنگ  استارت اپ دات كام  در جستجوي خوشبختي  استيو ج ...

بریکینگ رو دیدم شاوشنگ هم دیدم 

بقیه رو هم حتما میبینم مرسی