2777
2789
عنوان

اهل فیلم و سریالهای خارجی

220 بازدید | 12 پست

سلام 

دوستان سریال یا فیلم خارجی جذاب و هیجانی معرفی کنید

تخیلی هم نباشه مثل اژده ها اینا 

تینیجری هم نباشه 

زیاد معمایی و روانشناسی اینا با ریتم کند هم نباشه

مرسی

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

Big little lyes

Sopranos 

The crown

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقانه میخای

اره اگه اخرش غمگین نباشه😂

مثل بی فور یو یا ۳۶۵روز 😂

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          
برکینگ بد گودال وایکینگ ها فرار از زندان سرقت پول نفرین شده مرلین PSH فیلم نیست

سرقت پول و‌برکینگ‌رو‌دیدم

سرقت عااالیههه

فارست گامب  رستگاري در شاوشنگ  استارت اپ دات كام  در جستجوي خوشبختي  استيو ج ...

بریکینگ رو دیدم شاوشنگ هم دیدم 

بقیه رو هم حتما میبینم مرسی