2777
2789
عنوان

حالم بده 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 30 پست

بچاا تاپیکی گفتم خیلی خوبه.من که راضی هستم 

باید بگی چی خوردی و کالری مجاز رو حساب کنی.ورزش هم انجام بدی .ولی من کم ورزش کردم ۳ کیلو لاغر شدم اگه ورزش روهم رعایت میکردگ الان ۶یا۷ کیلو کم کرده بودم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همین که به خودت اومدی خوبه وگرنه بدتر از اینم میشد.جای ناراحتی فکر چاره کن منم پنج ماه پیش به خودم اومدم دیدم بیست کیلو اضافه وزن دارم رفتم هر کی منو میدید چشماش چهارتا میشد از تعجب و همه سرزنشم میکردن تو فامیل

رفتم باشگاه ثبت نام کردم و رژیم گرفتم

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
چقدر همدردیم🫂 رژیم نمیتونم بگیرم،پرخوری عصبی دارم باید درمان شم که با بچه هام هیچجا نمیتونم برم! ...

تو خونه ورزش کن و برقص، از تو یوتیوب ایروبیک دانلود کن، من دیروز یکم ورزش کردم امروز یکم تنبلی کردم 

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
تو خونه خاهر  اگه باشگاه هم که میربتم تا الان وزن دلخواهم رسیده بودم  شوهرم باشگاه ندوست

چرا دوست نداره، تو خونه چه ورزشی انجام دادی?

امضا ندارم اثر انگشت زدم
تو خونه ورزش کن و برقص، از تو یوتیوب ایروبیک دانلود کن، من دیروز یکم ورزش کردم امروز یکم تنبلی کردم& ...

یه هفته ورزش کردم،با برنامه ای که تو گوشیم بود،تمام عضلات ام درد میکرد ولی دیگه یه برنامه هایی اومد جلوم،دیگه روحیه نداشتم ادامه بدم

باز ممنونم از راهنمائیت🦋