2777
2789
من دیگه اصلا کاری بهش کاری ندارم قبلا هر روز زنگ میزدم حدود دو هفته من امتحان داشتم زنگ نزدم اونم حت ...

من زنگ بزنم اگر اون بعد زنگ نزنه دیر به دیر میزنگم بخدا نشاوره رفتم از دستشون

مثل مادرشوهر من ولی من گوش نمیدم بهش ،در ظاهر بگو باشه ولی نکن والا من اگر بچه بیارم اینا هیچ کاری ...

ما ندیم مادرشوهرم از خودش میده پول خودشو از ما میگیره شماره کارت میفرسته😐

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زنگ بزنم اگر اون بعد زنگ نزنه دیر به دیر میزنگم بخدا نشاوره رفتم از دستشون

کار من از مشاوره ام رد کرده باید برم دکتر اعصاب 😖😖

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
نه بابا  خواهر شوهر دیگه نه    یه دوستی بالاتر گفتند من برای مادر خودم میخرم مادر شوه ...

من چند بار توی خونشون مریض شدم یه آب دست من نداده حالا همیشه سوپ میذاشت برای من یه سوپ نذاشت،خونریزی افتادم گفتم مامان یه کاچی درست کن نکرد،بعد اومد خونه من عمل کرد من ازش نگهداری کردم 

تازه برای شوهرم مادری نکرده شوهر من از ۱۸ سالگی از خونه اومده بیرون خودش روی پای خودش بوده

من چند بار توی خونشون مریض شدم یه آب دست من نداده حالا همیشه سوپ میذاشت برای من یه سوپ نذاشت،خونریزی ...

فقط اونا باید از ما توقع داشته باشن ما نباید داشته باشیم 😒😒😒من که خواهرشوهرم از الان جیگرمارو خون کرده برای ارث

فقط اونا باید از ما توقع داشته باشن ما نباید داشته باشیم 😒😒😒من که خواهرشوهرم از الان جیگرمارو خون ...

واه واه چه پروه چند تا بچه ان؟

پدرشوهر منم مرد روی واقعی مادرشوهرمو خوب شناختم

چه پرو بگو ندارین بگو دوست ندارم بدم بذار دعوا بشه نترس

ایندفعه گفتم ما تا گردن توی قسط و بدهی گیر کردیم این توقعات بیجا دی چیه دخترت تا الان چقدر محبت در حق برادرش کرده که ما هرچی تاوان پس میدیم تموم نمیشه

میگما ادم با این تفاسیر زهر مار برای مادرشوهرا بخره بهتره

سم باید بدیم به مادرشوهرا خودمون راحت کنیم 

واه واه چه پروه چند تا بچه ان؟ پدرشوهر منم مرد روی واقعی مادرشوهرمو خوب شناختم

دوتا بچه ان شوهر من پنج ماه داشته پدرش فوت میشه

سم باید بدیم به مادرشوهرا خودمون راحت کنیم 

واقعا چرا 

بخدا مامان من کار به هیچکدوم عروسا نداره بخدا بیا ببین چطوری میشورنش بیچاره رو یکی مثل این یکی مثل ما 

برعکسه همیشه

واقعا چرا  بخدا مامان من کار به هیچکدوم عروسا نداره بخدا بیا ببین چطوری میشورنش بیچاره رو یکی ...

اره واقعا آدمای خوب گیر آدمای بد میوفتن مثل خودمون و مادرتون