2777
2789
اوه چه سخت بیچاره شوهرت

شوهرم خیلی مرد خوبیه خیلی ازش راضیم امان از خانواده اش اوایل شوهرمو پر میکردن بیاد باهام دعوا کنه پول بهم نده منو بزنه😐

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم خیلی مرد خوبیه خیلی ازش راضیم امان از خانواده اش اوایل شوهرمو پر میکردن بیاد باهام دعوا کنه پو ...

چه آدمایین خوب وقتی پسر با عروسشون خوب باشه که به نفع همه اس،یه خوبی میمونه یه بدی به خدا بسپار

باورت میشه من با اینکه ازدواج کردم هنوز همون پول تو جیبی که مجرد بودم بابام بهم میداد هنوز داره بهم میده میگه پس انداز کن دنیا هزار رو داره

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
باورت میشه من با اینکه ازدواج کردم هنوز همون پول تو جیبی که مجرد بودم بابام بهم میداد هنوز داره بهم ...

چه پدر خوبی خدا حفظش بنده خدا دستش درد نکنه ولی پدر من اینجور نیست قدر پدرتو بدون

چه آدمایین خوب وقتی پسر با عروسشون خوب باشه که به نفع همه اس،یه خوبی میمونه یه بدی به خدا بسپار

اره واقعا ولی شوهرم با اینکه اینقدر پرش میکردن یک بار از گل نازک تر بهم نگفته یک بار صداش روم بالا نبرده چون منم خیلی دل نازکم زود گریه میشم😂😂 هیچ وقت باهم دعوا نکردیم همیشه نشستیم آروم با هم حرف زدیم

من ۳۳ ،خیلی جوونی پس،من ۲۶ عروسی کردم

ان شاءالله که سالم باشین من زود ازدواج کردم 

اره واقعا ولی شوهرم با اینکه اینقدر پرش میکردن یک بار از گل نازک تر بهم نگفته یک بار صداش روم بالا ن ...

پس تازه عروسی اخی ،ببین من همسن تو بودم اصلا فکر میکردم هیچ ادم بدی وجود نداره انقدر ساده دل بودم 

الانشم ساده ام ولی زندگیمو جمع و جور کردم اینا دخالت نکنن

چه پدر خوبی خدا حفظش بنده خدا دستش درد نکنه ولی پدر من اینجور نیست قدر پدرتو بدون

آره واقعا همیشه غصه میخورم چجوری محبت های پدرم جبران کنم خیلی کارا کرده برام😭😭😭 خدا برام نگهش داره به منم قدرت و فرصت جبران بده

پس تازه عروسی اخی ،ببین من همسن تو بودم اصلا فکر میکردم هیچ ادم بدی وجود نداره انقدر ساده دل بودم&nb ...

منم اوایل همینجوری بودم به همه محبت میکردم الان محل به کسی نمیدم

ان شاءالله که سالم باشین من زود ازدواج کردم 

یچی بهت بگم شاید خودت بدونی،جلوی خانواده شوهرت هیچ حرفی نزن مثلا میخوای جیزی بخری جایی بری،توی جمع اصلا راجع به کی میخواین برین حرف نزن شوهرتو ببر یه گوشه آروم بگو،

آره واقعا همیشه غصه میخورم چجوری محبت های پدرم جبران کنم خیلی کارا کرده برام😭😭😭 خدا برام نگهش دار ...

همین که باهاش مهربون باشی کافیه پدر منم دنبال محبته برو پیشش حرفاشو گوش کن نوازشش کن بوسش کن