2777
2789
یچی بهت بگم شاید خودت بدونی،جلوی خانواده شوهرت هیچ حرفی نزن مثلا میخوای جیزی بخری جایی بری،توی جمع ا ...

نه من با مادرم وخالم عین سه تا خواهریم همیشه بهم میگن که هرکار میخوای کنی به هیچکس نگو وقتی قطعی شد و مطمن شد بگو با خانواده شوهرت صمیمی نشو تا اونام از حدشون نگذرن دخالت کنن

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
منم اوایل همینجوری بودم به همه محبت میکردم الان محل به کسی نمیدم

وقتی میبینی نامردی ادما رو میفهمی دنیا چه خبره من خودم الان هیچ دوست صمیمی ندارم با شوهرم دوستم و با خواهرام همین بخدا انقدر ضربه خوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که باهاش مهربون باشی کافیه پدر منم دنبال محبته برو پیشش حرفاشو گوش کن نوازشش کن بوسش کن

اره واقعا خدا نگهدارشون باشه من وقتایی که میام شهرستان منو روی چشماشون میزارن

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
نه من با مادرم وخالم عین سه تا خواهریم همیشه بهم میگن که هرکار میخوای کنی به هیچکس نگو وقتی قطعی شد ...

آفرین وقتی چیزی تعریف نکنی اونا هم دخالت نمیکنن،نظر هم نده اصلا اینو از الان یاد بگیری یه عمر راجتری وقتی توی خانواده شوهر نظر بدی میگن بیا تو که نظر دادی انجام بده

آفرین وقتی چیزی تعریف نکنی اونا هم دخالت نمیکنن،نظر هم نده اصلا اینو از الان یاد بگیری یه عمر راجتری ...

اره واقعا ممنون که تجربهاتون در اختیارم میزارین🥰

خدا رو شکر خدا همه پدر و مادرا رو حفظ کنه دوستم برات آرزو خوشبختی دارم

ان شاالله خدا سایه پدر و مادر شماهم روی سرتون حفظ کنه و از شر خانواده شوهر همیشه در امان باشین😁

ماشاا... شما پولدارا خدا بیشتر بهتون بده الهی آمین

ما در حد متوسط جامعه هستیم 

ک خدارو صد هزار مرتبه شکر بابت چیزایی ک داده 

ولی پول با زحمت و سختی به دست میاد نه به راحتی 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
شوهرم گفت پول بدم بهش من گفتم نه لباس میخریم میدیم راهمونم دوره

با هدیه چهره شون به خودشون انقد خوشحال میشن این حس رو میده بهشون‌که هیچ چیز مهمتر از خودت تو این دنیا نیس😍

من خودم طراح چهره هستم تجربه مشتریامو میگم که چقد شاد شدن از دیدن هدیه شون 

خواستین من سفارشتونو انجام میدم با قیمت عالی و ارسال رایگان و بسته بندی شیک میفرستم به هر جا که هستن🤝😉