2777
2789

من کلا حوصله بچه رو ندارم خوشم نمیاد اگه میومد که خودم میزاییدم خواهر شوهرم توقع داره من بچهاش و خودش بزور ببرم خونمون شهر دو سه ماه نگه دارم وقتایی میام شهرستان بچهاش بگیرم ببوسم بغل کنم منم خوشم نمیاد بچه های خواهر شوهرمم آدم نیستن پسرش ی بار با چوب زد تو سرم که چشمام سیاهی رفت بهشم گفت طلبکارمم شد🥴

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

عاشق روسری 

فک کنم براش روسری بخرم با کیف 

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دعوا راه مینداختی باید میومد دیدنت تروخدا انقدر مظلوم نباش به شوهرت به مادرشوهرت میگفتی من توقع ...

به مادرشوهرم گفتم زنگ زد بهش خواهر شوهر طلبکارمم شد من مریضم تو باید میومدی عیادتم تسلیت رو با پیامم من میتونم بگم ولی عیادت رو نمیشه

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من کلا حوصله بچه رو ندارم خوشم نمیاد اگه میومد که خودم میزاییدم خواهر شوهرم توقع داره من بچهاش و خود ...

یا خدا منم مثل ،من حوصله بچه های لوس فامیل شوهرم رو ندارم مادرشوهرم هر وقت میریم دستور میده برای بچه خواهرشوهرم کادو بخریم اه بگو به تو جیه،من کتاب داستان میخریدم میگفت برای بچه های برادرتم کتاب داستان میبری یا شوهرمو زور  میکنه خوراکی بخر بگو به توچیه،مادرشوهر توام اینجوریه؟

من کرونا گرفته بودم خدا شاهده داشتم میمردم حس میکردم نفس از دست و پام کنده شده شوهرم با لباس های توی خونه گرفتم روی دستش برد بستریم کرد تا به جون اومدم خواهرشوهرم ی بار زنگ نزد بگه بهتر شدی ولی با من قهر کرده بود چون توی همون موقعیت گلوش میسوخته من بهش زنگ نزدم

من کرونا گرفته بودم خدا شاهده داشتم میمردم حس میکردم نفس از دست و پام کنده شده شوهرم با لباس های توی ...

پس ببین اینهمه دلیل کافیه برای کم کردن روابط کم کم کم کن دیگه رفت و امد نکن

یا خدا منم مثل ،من حوصله بچه های لوس فامیل شوهرم رو ندارم مادرشوهرم هر وقت میریم دستور میده برای بچه ...

وااااای دقیقا دستور میده برای بچهای خواهرت فلان چی بخر اگرم نمیخری پول بده پولم زیر 500نباید بدی چون بی ارزش شده

من برای مادر خودم و مادرشوهرم میخام کادو بخرم به نظرتون برای خواهر شوهرمم بخرم؟اون حتی ی تبریک ساده ...

نه بابا  خواهر شوهر دیگه نه    یه دوستی بالاتر گفتند من برای مادر خودم میخرم مادر شوهر که مادر من نیست به نظرم خیلی درست گفتند 

وا چه پرو مثل فامیل شوهر من این زبون رو از کجا میارن

حواله همشون به خدا همون که اعصاب آدمو بهم میریزن خدا از سر تقصیراتشون نگذره 

وااااای دقیقا دستور میده برای بچهای خواهرت فلان چی بخر اگرم نمیخری پول بده پولم زیر 500نباید بدی چون ...

مثل مادرشوهر من ولی من گوش نمیدم بهش ،در ظاهر بگو باشه ولی نکن

والا من اگر بچه بیارم اینا هیچ کاری براش نمیکنن

حواله همشون به خدا همون که اعصاب آدمو بهم میریزن خدا از سر تقصیراتشون نگذره 

اره والا بخدا میخوان رفتار زنداداشی منو ببینی انقدر زبون دارن داداشم پشتشونن که مادر و پدرشون فراموش کردن مخصوصا بزرگه

پس ببین اینهمه دلیل کافیه برای کم کردن روابط کم کم کم کن دیگه رفت و امد نکن

من دیگه اصلا کاری بهش کاری ندارم قبلا هر روز زنگ میزدم حدود دو هفته من امتحان داشتم زنگ نزدم اونم حتی ی بار نزد بگه شاید اتفاقی براش افتاده به شوهرمم میگفته زنت کوچیک تره همیشه باید زنت زنگ بزنه