من کلا حوصله بچه رو ندارم خوشم نمیاد اگه میومد که خودم میزاییدم خواهر شوهرم توقع داره من بچهاش و خودش بزور ببرم خونمون شهر دو سه ماه نگه دارم وقتایی میام شهرستان بچهاش بگیرم ببوسم بغل کنم منم خوشم نمیاد بچه های خواهر شوهرمم آدم نیستن پسرش ی بار با چوب زد تو سرم که چشمام سیاهی رفت بهشم گفت طلبکارمم شد🥴
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
من دهن ندارم 😢 چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا میپرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش میکنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کلا حوصله بچه رو ندارم خوشم نمیاد اگه میومد که خودم میزاییدم خواهر شوهرم توقع داره من بچهاش و خود ...
یا خدا منم مثل ،من حوصله بچه های لوس فامیل شوهرم رو ندارم مادرشوهرم هر وقت میریم دستور میده برای بچه خواهرشوهرم کادو بخریم اه بگو به تو جیه،من کتاب داستان میخریدم میگفت برای بچه های برادرتم کتاب داستان میبری یا شوهرمو زور میکنه خوراکی بخر بگو به توچیه،مادرشوهر توام اینجوریه؟
من کرونا گرفته بودم خدا شاهده داشتم میمردم حس میکردم نفس از دست و پام کنده شده شوهرم با لباس های توی خونه گرفتم روی دستش برد بستریم کرد تا به جون اومدم خواهرشوهرم ی بار زنگ نزد بگه بهتر شدی ولی با من قهر کرده بود چون توی همون موقعیت گلوش میسوخته من بهش زنگ نزدم
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
پس ببین اینهمه دلیل کافیه برای کم کردن روابط کم کم کم کن دیگه رفت و امد نکن
من دیگه اصلا کاری بهش کاری ندارم قبلا هر روز زنگ میزدم حدود دو هفته من امتحان داشتم زنگ نزدم اونم حتی ی بار نزد بگه شاید اتفاقی براش افتاده به شوهرمم میگفته زنت کوچیک تره همیشه باید زنت زنگ بزنه