2777
2789
عنوان

اصلا خواب خوبی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 56 پست
همون پرهیزای طبعت رو جدی بگیر  بعدم می دونستی که هر چی بیشتر عصبی بشی عمرت هم کم تر میشه خشم ...

چقدر خوبه که اطلاعات بالایی دارین،ممنونم که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مثل منی حسرت ی خواب راحت و بدون کابوس و طولانی و عمیق به دلم مونده

اره منم همین طور،خیلی خوابم کمه از خواب بیدار میشم و با اینکه دوباره خوابم میاد خوابم نمیگیره

دارو واسه افسردگی؟روانپزشک رفتید؟عوارض براتون نداشته قرص ها؟

بله

بله

خیلی خیلی خیلی کم پرخواب شدم که البته دکتر میگه عوارض این قرصا نیست

چاق هم نشدم اصلا

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
 خلاصی از وسوسه های شیطانی
از پیامبر اکرم نقل شده است: اگر سوره دخان را بنویسد و به همراه داشته باشد از مکر و حیله های شیطان در امن است و اگر این نوشته را شب هنگام زیر سر خود بگذارد در خواب رویاهای شیرین و خوش می بیند و از اضطراب شبانه خلاص می شود..

عزیزم من هر روز قرآنو به نیت هدایت باز می کنم خیلی هم راست در میاد البته به نیتای دیگه هم باز می کنم و همش هم راست در میاد 

از دیروز  تو فکر مشکل شما بودم الان قرآن باز کردم دیدم سوره دخان اومد معنیش که راست در میاد منتها من تازگیا فهمیدم خواص سوره ای هم که میاد برام راه حل دغدغه ی اون روزمه لطف خدا رو ببین😍😍😍

اون راست بودنشو میدونم که برا همه هست منتها خواصش رو نه شاید لطف خدا به منه 😍😍 نمی دونم شاید برا همه هم باشه

خلاصه گذاشتم برات که استفاده کنی 🌺💐

خلاصی از وسوسه های شیطانی
از پیامبر اکرم نقل شده است: اگر سوره دخان را بنویسد و به همراه داشته باشد از مکر و حیله های شیطان در امن است و اگر این نوشته را شب هنگام زیر سر خود بگذارد در خواب رویاهای شیرین و خوش می بیند و از اضطراب شبانه خلاص می شود..