2777
2789
عنوان

اصلا خواب خوبی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 56 پست

عزیژم منم طبعم سوداس

یعنی سرد سرد گفت کلا سردی بدنتو گرفته

ولی شما ۵٫۶ساعت میخوابی من اصلا دلم میخاد دوساعت خواب راحت داشته باشم ندارم

ویتامین ب ویتامین اعصابه

روز یدونه قرص ب۱بخور

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شقیقه هاتو هر شب با روغن بادام بمال ، بعد از یه مدت تاثیرش رو میبینی ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
اره و اینکه زیاد دست شویی میرم حتی اگه شب آب نخورم نصف شب دست شویی دارم،خیلی پرادرار هستم

کپیه خودمی،فقط بگم از نوزادی بد خواب بودم،و اگر  به طور استثنایی یه شب خوب بخوابم صبحش دیرتر بیدار شم بازم سر درد میگیرم

منم همين مشكلو دارم

دخترمو از ساعت ٩ ميخوابونم با كلي خستگي ميرم تو تخت تا ١٢ خوابم ببره...بعد ازونور ٤ صبح بيدار ميشم🤦🏻‍♀️حالا مگه ديگه خوابم ميبره در حالي كه شديدن احتياج به خواب دارم

و اين در طول روز عصبيم ميكنه

ب ۱ چه تاثیری داره؟خوبه؟

بزن نت بخون عزیزم

ماخوابمون از طبع بدنمون واعصابمونه من چندین ساله اینجورم

خواب عمیق اصلا ندارم

خواب طولانی هم همینطور

شمایه دکتربرو

من از بس بدخواب بودم بااینکه میدونستم سیپروعوارص داره ولی هرشب یکی میخوردم

الان مدتی کنارش گذاشتم تقریبا دوماه خوردم

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
عزيزم فشار خونت چنده من حس ميكنم وقتايي كه بد خواب ميشم فشارم اون روز خيلي بابا ميره اصن حالم ي&nb ...

نمیدونم فقط وقتایی که عصبی میشم احساس میکنم رای سرم داره منفجر میشه

عزیزم من هر روز قرآنو به نیت هدایت باز می کنم خیلی هم راست در میاد البته به نیتای دیگه هم باز می کنم ...

عزیزم منظورتون چیه که میگید خواص که نه‌..

با اجازه استارتر عزیز

گلم میشه لطفا برای منم دعا کنید...منم اتفاقا امروز قران باز کردم...خوب بود ..ولی چندساعت پیش انقد دلم شکست ...خییلی ناراحت شدم..دشمن شاد شدم...

عزیزم منظورتون چیه که میگید خواص که نه‌.. با اجازه استارتر عزیز گلم میشه لطفا برای منم دعا کنید... ...

منظورم اینه که شنیدم قرآن باز کردن برای همه راست در میاد اما اینو نشنیدم که خواص سوره هم درست در بیاد شایدم هست نمی دونم 

میگم شاید چون من خیلی زیاد اهل حلال و حروم و تقوا شدم  الان دیگه خدا به من لطف داره و اینجوری میشه که حاجت دلمو با قرآن بهم میده  آخه خدا خودش تو قرآن اول سوره ی طلاق گفته هر کس تقوا پیشه کند خدا برای او راه نجاتی قرار می دهد و اورا از جایی که گمان نمی کند روزی می دهد که واقعا هم این مطلبو به چشم خودم دیدم مثلا اون روز تو یه چیزی دلت میخواد و همونو خدا از یه جایی که فکرشم نمی کنی روزیت می کنه و خدا تو بن بست مشکلات نجاتت میده و ...