2777
2789
عنوان

اصلا خواب خوبی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 56 پست
[QUOTE=265922719]ساعت چند می خوابی ساعت چند بیدار میشی ؟ ۱۲ که بخوابم ۵ دیگه بیدارم اما سردرد میگیرم ...

احتمال زیاد به خاطر طبعته که سرد نیس 

طبع سرد مثل ماها همش خوابن 

طبعت دم هست و خونت زیاده 

باید لبنیات بیشتر بخوری 

اما خوشبحالت که کم می خوابی من آرزومه 😢😢

همش باید شبا خرما بخورم تا صبح گرمیم کنه و بیدار شم برای نماز صبح 

اگه نه خواب می مونم 

خصوصا اگه روز قبلش کاهو بخورم که دیگه بیدار نمیشم 

تو هم کاهو زیاد بخور 

کبدت رو خواب می کنه اصلا

گآهی استرس هم دارم

من چون زیاد استرس دارم کورتیزول تو‌بدنم پایین اومده 

کورتیزول یه جورایی هورمون مدیریت استرسه 

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در طول خواب هم چند بار از خواب بیدار میشم و هیچوقت بعد خواب سرحال نیستم کسل و سردردم

مادر شوهر منم این طوریه صبحم که برای نماز بیدار میشه دیگه خوابش نمیبره و سردرد می گیره

همون به خاطر طبعته باید یه سری چیزا رو بخوری یه سری رو نخوری تو نت هست طب اسلامی یا سنتی هم بهت می گن

راستی الان یادم اومد دوای دردت کدو هست بپزو بخور خصوصا کدو تنبل تو بابستونم هندونه و طالبی هم چین خوابت می کنه که نگو و نپرس  حتی من این همه متوسل شدم به امام زمان برای نماز شب و اینا که بتونم بیدار شم آخرش بهم گفتن هندونه نخور الان چند ساله نخوردم کدو و طالبی هم تقریبا عین اونن هم خانوادشن خوابت می کنن چه جور

اره و اینکه زیاد دست شویی میرم حتی اگه شب آب نخورم نصف شب دست شویی دارم،خیلی پرادرار هستم

اگه از خواب میپری شبا بابونه دم کن بخور خیلی خوبه حالا امشب بخور ببین بهتر میشی؟؟

البته پریدن از خواب هم بدون دلیل نیس 

یعنی بعضی وقتا یه نفر آدمو دعا می کنه آدم شب میپره از خواب و دقیقا همون موقع وقت خوندن نماز شب هست که خیلی خیلی ثواب داره تجربه شو دارم 

قند نه اما فشارم در طول روز عصبی بشم سریع بالا میره

همون پرهیزای طبعت رو جدی بگیر 

بعدم می دونستی که هر چی بیشتر عصبی بشی عمرت هم کم تر میشه

خشم خیلی عمرو کم می کنه و از بزرگترین گناهان هم هست که تو دنیا و آخرت آدمو گرفتار می کنه 

من خودم کم بخوابم عصبی میشم سریع یه بابونه دم می کنم می خورم وگرنه هی می خوام به این و اون غر بزنم خیلی بابونه خوبه همیشه تو خونه دارم