2777
2789
عنوان

خانما بیاید😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 82 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه دختر ۱۵ ساله هنوز دنبال بازی و عروسک باید باشه ،اینجور دخترایه بی حیا و بی بندو بار باعث هزار بد ...

امام صادق میفرمان اگه به خاطر گناهی کسی رو سرزنش کردی، از دنیا نمیری مگه بهش مبتلا بشی. 

خیلی سخت درمورد اون دختر صحبت میکنید خانوم! 

رفتارهایی تااین حد هیجانی از یه دختر نوجوون، علتش بی حیایی و هرزگی نیست، اون بنده خدا قطعا مشکلات جدی ای داره

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم... 
حیا رو شما چجوری تعریف میکنی؟ همین حیا باعث بدبختیه مثلا اگر توی مدارس این موارد اموزش داده بشه این ...

حیا یعنی یه دختر ۱۵ ساله خصوصی ترین بخش بدنشو در اختیار یک مرد غریبه قرار نده

و بدتر از اون اینکه بیاد راحت جار بزنه و بگه رابطه طولانی و شدید با رلم داشتم

من به این میگم بی حیایی،اونکه شما میگین دادن آگاهی هستش

حیا به آگاهی و تعلیم مربوط نمیشه

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
حیا یعنی یه دختر ۱۵ ساله خصوصی ترین بخش بدنشو در اختیار یک مرد غریبه قرار نده و بدتر از اون اینکه ب ...

بعضی چیز ها واقعا از محدوده ی اظهار نظر ما خارجه! ما میتونیم فقط خصوصی ترین بخش بدن خودمونو در اختیار مرد غریبه قرار ندیم :)

دیگه تعیین تکلیف خصوصی ترین بخش بدن دیگران به عهده ی خودشونه راستش.

امام صادق میفرمان اگه به خاطر گناهی کسی رو سرزنش کردی، از دنیا نمیری مگه بهش مبتلا بشی.  خیلی ...

اول که خدا رو شکر از سن رل زدنم گذشته،

دوما من اونو سرزنش نکردم 

سوما شما اونو نمیشناسین که بخواد آبرویی ازش ریخته بشه و آبروش در خطر باشه

چهارما قضیه رو جناییش نکنید لطفا حرف از رابطه نامتعارف بود من اتفاقی که دیروز رخ داده بود رو فقط تعریف کردم

امیدوارم واضح باشه توضیحم 

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
😂نه بابا بدبخت اهل این چیزا نیست  منم عفونت قارچی گرفتم خودم دارم شلوغش میکنم

شوخی میکنم عزیزم😄

خودم یه مدت یه دونه های عجیبی زده بودم، بااینکه هیچکاری نکرده بودم حتی میترسیدم برم دکتر، فک میکردم زگیله، مخم پوکیده بود از این فکر که آخه از کجا اومده، من چه جوری زگیل گرفتم😄

بعد چندسال فهمیدم هیچ ربطی به زگیل و اینطور چیزا نداشته. 

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم... 
حیا یعنی یه دختر ۱۵ ساله خصوصی ترین بخش بدنشو در اختیار یک مرد غریبه قرار نده و بدتر از اون اینکه ب ...

حرفات بوی دهه ی شصت میده حیا مال ما بود نه نسل جدید چرا سعی نمیکنیم بچه های الانو درک کنیم بشناسیم تا اینجوری خود زنی نکنن؟ اگر بچه داری سعی کن هر چی بلدی اموزش بدی حیا تو این عصر به دردش نمیخوره چون اون بیرون دیگه چیزی به اسم حیا بین نسل جدید وجود نداره جوری نا اگاهی دارن که تعدد دوست پسر رو افتخار میدونن نه همه ولی اکثرا

شما میدونین تبخال از چی میاد؟اونم مثله سوزاک از طریق رابطه مبتلا میشی یانه

والا اطلاعات دقیقی که ندارم ولی ویروس hpv نام داره و منتقل میشه از طریق رابطه درمانشم خیلی سخته بعد چون روی پوست مشخصه میشه با چشم تشخیص داد کی مبتلاست اکثر مواقع پس بررسی قبل از رابطه بهتره که باشه