2777
2789
عنوان

خانما بیاید😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر که بچه نیستی  مراقب خودت باش دیروز صبح یه بچه ۱۵ ساله تاپیک زده بود که با رلم رابط ...

خدا والدینی رو محو کنه اینجوری بچه تربیت میکنن. 

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم... 
خدا رو شکر که بچه نیستی  مراقب خودت باش دیروز صبح یه بچه ۱۵ ساله تاپیک زده بود که با رلم رابط ...

🤔🤔 ایشون که نامزدم هستن ولی خب

ایشالا اون دختر خانوم هم هر جا هستن سالم باشن و حالشون خوب باشه و چیزی نباشه… چرا محو کنه

بچه که اگاهی نداره باید پدر و مادر تا ۲۰ سالگی خیلی مراقب بچه هاشون باشن نذارن از جلوی چشمشون دور بشن

خدا والدینی رو محو کنه اینجوری بچه تربیت میکنن. 

پدرو مادر بیچارش هر دو کارمند بودن طبق گفته هاش تو تاپیکهای قبلش متوجه شدم....

بله اینا از تربیت نا صحیح هست😔

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
حالا تو برو همینجوری یکی بزن تو گوشش، تو نمیدونی برا چی زدی ولی اون میدونه برا چی خورده😁

😂نه بابا بدبخت اهل این چیزا نیست 

منم عفونت قارچی گرفتم خودم دارم شلوغش میکنم

پدرو مادر بیچارش هر دو کارمند بودن طبق گفته هاش تو تاپیکهای قبلش متوجه شدم.... بله اینا از تربیت نا ...

اینا از بدبختی جامعه ماست که باید چند نفر کار کنن تا یه نفر بخوره !!! مادرش وقت داشت این اتفاق براش نمیوفتاد 

🤔🤔 ایشون که نامزدم هستن ولی خب ایشالا اون دختر خانوم هم هر جا هستن سالم باشن و حالشون خوب باشه و ...

آخه دختر ۱۵ ساله هنوز دنبال بازی و عروسک باید باشه ،اینجور دخترایه بی حیا و بی بندو بار باعث هزار بدبختی و مریضی و خانمان خرابی هستن

من دعا میکنم دخترایه بی حیا محو بشن انشالله همچنین پسرایه بی بندوبار

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
آخه دختر ۱۵ ساله هنوز دنبال بازی و عروسک باید باشه ،اینجور دخترایه بی حیا و بی بندو بار باعث هزار بد ...

حیا رو شما چجوری تعریف میکنی؟ همین حیا باعث بدبختیه مثلا اگر توی مدارس این موارد اموزش داده بشه این مشکلات کمتر میشه ای تف تو این حیا !!! پدر و مادر حیا میکنن به بچه اگاهی نمیدن مدریه حیا میکنه اموزش نمیده معلومه بچه بی تجربه بلا سر خودش میاره دیگه

پدرو مادر بیچارش هر دو کارمند بودن طبق گفته هاش تو تاپیکهای قبلش متوجه شدم.... بله اینا از تربیت نا ...

بچه ی 15 ساله این حرفارو نمیفهمه.... نیازای جنسیش شروع شده، بدون تربیت جنسی... 

ادمیه که یه چیزیو میخواد، ولی نمیدونه دقیقا چی میخواد، نمیدونه چه جوری بخواد. ادم کورو بفرستی تو بیابون مگه راهشو پیدا میکنه؟ اینم همونه. 

خدا نجاتش بده، دلم براش سوخت. 

والدین ازهمه جا بیخبری داره. بچه اس طرف. 

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم...