2777
2789
عنوان

خانما بیاید😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 82 پست
تست دادم عفونت قارچی زده بود اما حس میکنم سوزاکه🥲

سوزاک برطرف میشه اما مراقب بیماریهایه دیگه مثل دور از جون hiv باش

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
نه نداد قرص و پماد داد فقط

قرص چی بهت داد؟

قبلا برای درمانش یه دوز اسپکتنومایسین میدادن و موثرهم بود

اگر علائمت برگشته پس درمان نشدی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوزاک نیست پس نامزدت سوزاک داره؟ اگه داشته بلشه خیلی تابلوئه

شما میدونین غیر از عفونت و خارش چه علائم دیگه ای داره؟

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
نه گفتن عفونت قارچی خودم احساس میکنم سوزاکه😂

سوزاک اینجوریه که مثلا شریک جنسی شما دو شب پیش با یه مبتلا رابطه داشته باشه و بیاد به شما هم بده مثلا نمیتونه برای چند سال باشه یا چند ماه پیش اما عفونت قارچی از عدم رعایت بهداشت میاد مثل نشستن بدن و خشک نکردنش

سوزاک  یه عفونت ناشی از باکتریه که از طریق رابطه جنسی انتقال پیدا میکنه 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
مترونیدازول همچین چیزی

واسه سوزاک مترو نمیدن این نهایتا یه عفونت باکتریایی یا قارچی ساده اس

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
۲۵

خدا رو شکر که بچه نیستی 

مراقب خودت باش

دیروز صبح یه بچه ۱۵ ساله تاپیک زده بود که با رلم رابطه شدید و طولانی داشتم حالا چند روزه نمیتونم بشینم و قرص اورژانسی خوردم و بی بی چک زدم منفی بوده و خونریزیم شدیده و امکان داره حامله شده باشم و بعد سقط شده باشه؟

به قرآن از دیروز حالم بده...خدا رحم کنه به حال بچه هامون

خدا اینجور بچه هایی رو از رو زمین محو کنه انشالله😭