2777
2789
عنوان

خانما بیاید😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 82 پست
تست دادم عفونت قارچی زده بود اما حس میکنم سوزاکه🥲

سوزاک برطرف میشه اما مراقب بیماریهایه دیگه مثل دور از جون hiv باش

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
نه نداد قرص و پماد داد فقط

قرص چی بهت داد؟

قبلا برای درمانش یه دوز اسپکتنومایسین میدادن و موثرهم بود

اگر علائمت برگشته پس درمان نشدی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سوزاک نیست پس نامزدت سوزاک داره؟ اگه داشته بلشه خیلی تابلوئه

شما میدونین غیر از عفونت و خارش چه علائم دیگه ای داره؟

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
نه گفتن عفونت قارچی خودم احساس میکنم سوزاکه😂

سوزاک اینجوریه که مثلا شریک جنسی شما دو شب پیش با یه مبتلا رابطه داشته باشه و بیاد به شما هم بده مثلا نمیتونه برای چند سال باشه یا چند ماه پیش اما عفونت قارچی از عدم رعایت بهداشت میاد مثل نشستن بدن و خشک نکردنش

سوزاک  یه عفونت ناشی از باکتریه که از طریق رابطه جنسی انتقال پیدا میکنه 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
مترونیدازول همچین چیزی

واسه سوزاک مترو نمیدن این نهایتا یه عفونت باکتریایی یا قارچی ساده اس

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
۲۵

خدا رو شکر که بچه نیستی 

مراقب خودت باش

دیروز صبح یه بچه ۱۵ ساله تاپیک زده بود که با رلم رابطه شدید و طولانی داشتم حالا چند روزه نمیتونم بشینم و قرص اورژانسی خوردم و بی بی چک زدم منفی بوده و خونریزیم شدیده و امکان داره حامله شده باشم و بعد سقط شده باشه؟

به قرآن از دیروز حالم بده...خدا رحم کنه به حال بچه هامون

خدا اینجور بچه هایی رو از رو زمین محو کنه انشالله😭