2777
2789
عنوان

خانما بیاید😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 82 پست
بعضی چیز ها واقعا از محدوده ی اظهار نظر ما خارجه! ما میتونیم فقط خصوصی ترین بخش بدن خودمونو در اختیا ...

نه عزیزم یه چیزایی اگر فقط به خود طرف مربوط باشه باعث فاجعه میشه

اگر یه بچه ۱۵ ساله از بیماریهایه مقاربتی و از هزار و یک بدبختی که میتونه در اثر یکبار لغزش به سرش بیاد خبر داشته باشه اینهمه بچه بی سرپرست اینهمه سقط اینهمه جنین مرده اینهمه بیمار ایدزی و و و و و و ....... تو جامعه نداشتیم....

پس یه چیزایی فقط به خود طرف مربوط نمیشه 

اگر خود شما فرق عفونت و سوزاک رو میدونستی اینهمه مستأصل نمیشدی

پس خیلی چیزا فقط به خود طرف مربوط نمیشه،باید آگاه شد....

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
حرفات بوی دهه ی شصت میده حیا مال ما بود نه نسل جدید چرا سعی نمیکنیم بچه های الانو درک کنیم بشناسیم ت ...

بله متاسفانه دقیقا درست میگین و این باعث درد و عذابه 😔😔😔

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا اطلاعات دقیقی که ندارم ولی ویروس hpv نام داره و منتقل میشه از طریق رابطه درمانشم خیلی سخته بعد ...

بله میدونم متاسفانه چندسالی هستش که مبتلا میشیم موقعی که استرس شدید داشته باشیم یا شوهرم یا خودم تبخال تناسلی میزنیم مثلا هردو سه ماه تبخال میزنیم یکیمون میزنه بعد انتقال میده به اون یکی چون دیر ظاهرمیشه تبخال ولی چون ویروسش هست تو بدن منتقل میشه  فقط موندم که از کجا گرفتیم

خدایا شکرت خیلی دوست دارم
اول که خدا رو شکر از سن رل زدنم گذشته، دوما من اونو سرزنش نکردم  سوما شما اونو نمیشناسین که ب ...

سرزنش نیست؟! 

رسما دارین آرزوی مرگ میکنین برای یه دختر کم سن و سال! 

یه چیزی فراتر از سرزنشه! 

ربطی به آبرو هم نداره.

ابتلای شما هم لزوما درمورد شخص خودتون نیست.

فکر میکنید بااین برچسبای بی حیا و بی بند و بار و... چه اتفاقی میفته؟ 

جز اینکه فضا ناامن تر بشه برای ادمایی مثل این دختر و طبیعتا نتیجه پنهان کاری و افتضاحات بیشتره. بهتر نیست شرایط مناسب برای گفت و گو بااین جور افراد فراهم بشه تا کمتر دچار لغزش بشن؟ 

یا فکر کردین اگه یه عده مث شما بیان نفرین کنن و بی حیا بی حیا راه بندازن اونا دیگه میل جنسیشون کور میشه؟ 

یه کمی هم به درون خودتون مراجعه کنید، ترس ها و اضطراب های جالبی دارید. 😉

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم... 
بله میدونم متاسفانه چندسالی هستش که مبتلا میشیم موقعی که استرس شدید داشته باشیم یا شوهرم یا خودم تبخ ...

احتمالا تو بدن یکیتون نهفته بوده دیگه این دوستمون میگه از لیزر و اپیلاسیون هم ممکنه بیاد

از اونجایی هم که مردای ایرانی دست رد به سینه ی هیچ زنی نمیزنن این بیماریها زیاد شده برای مردا فرق نمیکنه واقعا طرف خیابونیه مریضه یا چی!!!! دلم برای اون خانم های خونه ای میسوزه که مبتلا به این بیماریها میشن آش نخورده و دهن سوخته😕

سرزنش نیست؟!  رسما دارین آرزوی مرگ میکنین برای یه دختر کم سن و سال!  یه چیزی فراتر از سر ...

آره عزیزم چهار صبح بیشتر از این کشش بحث ندارم

کاملا درست میگی دوست عزیز😊

انشالله خدا روز به روز بیشترشون کنه 

اصلا من بی حیا هستم که اینجور افراد رو بی حیا خطاب میکنم 

نظر شما کاملا محترم و متین هست 😙