2777
2789
عنوان

بیاین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 61 پست
تموم شد تا خودش نیاد ب گوه خوری کاری بش ندارم چیکار کنم مهرمو اجرا بزارم یا ی مدت صبر کنم

برو دنبال حق و حقوقت.واقعا الان روش بهت باز شده.دیگه هرچی بگی یا یکم طول بدی بدتر تحقیرت می‌کنه و دلتو میشکنه

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
تموم شد تا خودش نیاد ب گوه خوری کاری بش ندارم چیکار کنم مهرمو اجرا بزارم یا ی مدت صبر کنم

قصد طلاق نداری؟

فقط مهرتو میخوای؟

بعد باز میخوای ازدواج کنی باهاش و ادامه زندگی بدی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصد طلاق نداری؟ فقط مهرتو میخوای؟ بعد باز میخوای ازدواج کنی باهاش و ادامه زندگی بدی؟

میخام دیک کاری بهش نداشته باشم  اخه میک میخاستم‌ببهشمت میخاستی ببخشی اینجوری بد حرف میزنی

میخام دیک کاری بهش نداشته باشم  اخه میک میخاستم‌ببهشمت میخاستی ببخشی اینجوری بد حرف میزنی

فکر کن مثلا اومد منت کشی و آشتی کردی.یعنی بااین آدم بری زیر یه سقف فکر میکنی زندگیت چجوری میشه ؟از الان داره اینطوری باهات حرف میزنه فردای روزگار برید زیر یه سقف واسه هر داستانی از این بدتر باهات حرف میزنه‌.به نظر خودت میتونی تا پیری کنار همچین آدمی زندگی کنی؟

فکر کنم ببین میتونی تا اون موقع که 70 ساله بشی سر هر مشکلی از این بدتر تحقیر و کوچیکت کنه،میتونی تحمل کنی و بسازی؟

میخام دیک کاری بهش نداشته باشم  اخه میک میخاستم‌ببهشمت میخاستی ببخشی اینجوری بد حرف میزنی

عزیزم می‌دونم شوهرته و دوسش داری هنوز ولی خیلی کوچیک و بدبخته که موقع دعوا و ناراحتی عین بچه دبستانی‌ها راه مسخره کردن و بی احترام صحبت کردنو پیش میره.الانش که خواسته ببخشه تورو همچین چیزی توی ذهنش بوده که به زبون آورده.ولی فکر فردای روزگارت هم باش.ببین چطوری میخواد باهات حرف بزنه.یکم بیشتر و بهتر فکر کن قربونت برم

این ادم به درد نمیخوره 

تو که سنی نداری توروخدا بیشتر فکر کن.من اگه یکی حتی به شوخی اینطوری بهم بگه و اینطوری کوچیکم کنه دیگه نمیتونم باهاش حتی حرف بزنم.همش تو دلم میگم اون که گفته حالم بهم خورد و ارزش نداری راجبم اینطوری فکر می‌کنه خب ارزشی ندارم پیشش احترامی ندارم.توروخدا آینده تو خودت تصور کن.مراقب باش حیف تو نیست؟سنی نداری اخه

عزیزم خاهشااینکارو باخودت نکن خودتو دست کم نگیر خودتو کوچیک نکن پرروش نکن که بیاد بهت بگه میخاستم ببخشمت😒 ببخشید مه اینو میگم ولی واجبه بدونی هم محلی دوستم یارو زنشو تو حموم بایکی گرفت ماموربازی شد و تو روستا رسوا شد رفت زنشو با خواهش التماس برداشت اوورد داره دورش میگرده یه بارم صدای دعواشونو هیچکی نشنید،استباه از این بدتر باز سراغ داری؟؟؟؟تو که کاری نکردی همه ی ما ادما عیبایی داریم که قابل حل هستن ببین عزیزم تو باید کاری کنی که خودش بیاد دنبالت اینطوری بخای برگردی این زندگی برات زندگی بشو نیست تا اخرش منتش رو سرته و عادت میکنه هی بره قهر کنه تو بری خواهش التماس.غرور داشته باش نزار ازت بیشتر فاصله بگبره کار به طلاق بکشه من جات بودم یه پیام بامفهموم براش میفرستادم که اون فکر کنه تمومش کردم برای خودم و دیگه اگه با صدتا پیام جوابمو داد جوابشو نمیدادم و تظاهر به بیخیالی میکردم بعد مدتی خیلی خشک با غرور و کوتاه تک کلمه ای جواب میدادم تا بیفته به التماس،ببین بااینکار چطور اویزونت میشد

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم

این حرفشم که میگه میخاستم ببخشمت اسم مهریه اووردی نمیبخشم چرتوپرته اصلا همچین چیزی نیست میخاد عذاب وجدان بزاره برات که با خودت بگی چرا این حرفو من زدم بهش؟باز بری خواهش کنی که ببخشتت.ببخشیدا همسرت خیلی بدبخته که از تحقیر کردن شما لذت میبره و دنبال اینه که ازش خواهش و التماس کنی البته خودت پرروش کردی که اینو بخاد ازت.نکن با زندگیت اینکارو من رو هوا حرف نمیزنم شناختم نسبت به رفتارو حرفا کامله.

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
عزیزم خاهشااینکارو باخودت نکن خودتو دست کم نگیر خودتو کوچیک نکن پرروش نکن که بیاد بهت بگه ...

اون گف تموم میخاستم ببخشمت ولی تو پرویی مهریه میخای دیگ عمرن ببخشمت هم‌مهریه میدم هم طلاقت 

اون گف تموم میخاستم ببخشمت ولی تو پرویی مهریه میخای دیگ عمرن ببخشمت هم‌مهریه میدم هم طلاقت  

بهش پیام بده بگو منو ببخشی؟این منم که دیگه نمیبخشمت من خیلی تلاش کردم که زندگیم حفظ بشه و نشد حداقل مدیونه خودم نیستم میگم تلاش کردمو نشداین تلاشام واجب بود تا بهم ثابت بشه که چه ادمی هستی که دیگه ناراحت نباشم خیلی خودتو دست بالا گرفتی هرچی لایق خودته رو بار من کردی وقتم باارزش تر ازاینه که تو دادگاه هدر بره منتظر ایلاغیه میمونم اخرین پیامم بهت،به سلامت

بخدا میسوزه از پیامت دنبال راه میگرده که تغییر عقیده ندی و بخوای که برگردی ببین چطور به هر بهانه میاد سمتت ولی از این به بعد یا جوابشو نده یا میخای بدی دیر به دیر و تک کلمه ای و سرسنگین جوابشو بدی میفته به التماس،این ادم ادمه طلاق دادن نیست داره عذابت میده و کیف میکنه ته دلش جدایی نمیخاد شما پرروش کردی

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم