2777
2789
عنوان

بیاین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 61 پست
دعوامون شد بعد منم اشتباهاتی داشتم ک  برا همون

آهان‌.شما گفتی مهرمو بهم بده،اونم گفته من بخاطر اشتباهاتت میخواستم ببخشمت‌.حالا که گفتی مهرمو بده دیگه نمیبخشم

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفت کلامش منو کشت

‏‌ انسانها همه چیو نابود میکنند، پنهان زندگی کن‌ !   ،،،،    حتی اگه فرشته هم باشی، باز هم یکی پیدا میشه که از صدای بال زدنت خوشش نمیاد   ،،،   هر کجا هدهد دانا برود کنج قفس، جغد ویرانه نشین مرشد مرغان بشود
آهان‌.شما گفتی مهرمو بهم بده،اونم گفته من بخاطر اشتباهاتت میخواستم ببخشمت‌.حالا که گفتی مهرمو بده دی ...

اره اخه نگاه چ‌ بد حرف زده تو میخاستی ببخشی ببخشیدا منظورش اینه ارزش زیر خواب شدنم نداری 

رفتی قهر؟

‏‌ انسانها همه چیو نابود میکنند، پنهان زندگی کن‌ !   ،،،،    حتی اگه فرشته هم باشی، باز هم یکی پیدا میشه که از صدای بال زدنت خوشش نمیاد   ،،،   هر کجا هدهد دانا برود کنج قفس، جغد ویرانه نشین مرشد مرغان بشود
 اره اخه نگاه چ‌ بد حرف زده تو میخاستی ببخشی ببخشیدا منظورش اینه ارزش زیر خواب شدنم نداری 

خدایی همیشه انقدر بی احترام و با تحقیر و کوچیک کردن باهات حرف میزده؟

چند ساله ازدواج کردین؟

خاک تو سرش تو‌میخاستی ببخشی ب من اینجوری میگی

ولش کن بابا عصاب خودتو برای ی ادم بی ارزش بهم نریز چه ادمه پولکیه دوست داشتن سرش نمیشه

خدایی همیشه انقدر بی احترام و با تحقیر و کوچیک کردن باهات حرف میزده؟ چند ساله ازدواج کردین؟

19 بعضی وقتا ولی تا حالا اینجوری نگفته بود  بعد جالبیش اینه میگع من میخاستم ببخشمت تو اینجوری گفتی 

ولش کن بابا عصاب خودتو برای ی ادم بی ارزش بهم نریز چه ادمه پولکیه دوست داشتن سرش نمیشه

تموم شد تا خودش نیاد ب گوه خوری کاری بش ندارم چیکار کنم مهرمو اجرا بزارم یا ی مدت صبر کنم

تموم شد تا خودش نیاد ب گوه خوری کاری بش ندارم چیکار کنم مهرمو اجرا بزارم یا ی مدت صبر کنم

خانوادت نظرشون چیه

عقدیم هنوز هی تو این چهل روزه حرف زد اسم مهرو نیاوردم ولی دیک این حرفو زد ارزش نداری گفتم مهریمو بده ...

خوب کردی بابا.چطور بهش اجازه دادی انقدر بی حیا و بی ادب باهات رفتار کنه؟یعنی من جات بودم اول تا طلاقو میرفتم و مهرمو می‌گرفتم.بعد با مهربونی و پاچه خاری میگفتم بیا برای بار آخر خلوت کنیم.میبردمش توی تخت خواب،بعد که حسابی آماده شده بود با دندون چنان بلایی سر اونجاش میاوردم که دیگه فکر سواستفاده هم به سرش نزنه.