انسانها همه چیو نابود میکنند، پنهان زندگی کن ! ،،،، حتی اگه فرشته هم باشی، باز هم یکی پیدا میشه که از صدای بال زدنت خوشش نمیاد ،،، هر کجا هدهد دانا برود کنج قفس، جغد ویرانه نشین مرشد مرغان بشود
انسانها همه چیو نابود میکنند، پنهان زندگی کن ! ،،،، حتی اگه فرشته هم باشی، باز هم یکی پیدا میشه که از صدای بال زدنت خوشش نمیاد ،،، هر کجا هدهد دانا برود کنج قفس، جغد ویرانه نشین مرشد مرغان بشود
ولش کن بابا عصاب خودتو برای ی ادم بی ارزش بهم نریز چه ادمه پولکیه دوست داشتن سرش نمیشه
تموم شد تا خودش نیاد ب گوه خوری کاری بش ندارم چیکار کنم مهرمو اجرا بزارم یا ی مدت صبر کنم
خانوادت نظرشون چیه
عقدیم هنوز هی تو این چهل روزه حرف زد اسم مهرو نیاوردم ولی دیک این حرفو زد ارزش نداری گفتم مهریمو بده ...
خوب کردی بابا.چطور بهش اجازه دادی انقدر بی حیا و بی ادب باهات رفتار کنه؟یعنی من جات بودم اول تا طلاقو میرفتم و مهرمو میگرفتم.بعد با مهربونی و پاچه خاری میگفتم بیا برای بار آخر خلوت کنیم.میبردمش توی تخت خواب،بعد که حسابی آماده شده بود با دندون چنان بلایی سر اونجاش میاوردم که دیگه فکر سواستفاده هم به سرش نزنه.