2777
2789
عنوان

دل تنگ خونه م

64 بازدید | 14 پست

دلم گرفته دل تنگ خونه م دل تنگ بچه ها م خدا لعنت کنه شوهرمو مگه خواسته م چی بود

دلم بغل می خواست دل نوازش می خواد دلم می خواست شب ها لااقل دست مو بگیره بگه ببین هواتو دارم بگه زنمی خسته شدم از فحش دادن خسته شدم از کتک خوردن تا کی اخه باز با این حال دلم تنگ بچه هامه دلم تنگ خونه مه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهری که اینجور افکار نادرکی داره بیخیال زندگی بشین باهاش ،زندگی اجبار و سوختن و خواستن و خاکستر شدن میشه

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
نمی دونم چرا سرنوشتم شد این

سرنوشت!! یک آدمی عقل داره تفکر داره ،باعقلش عاقلی ها بهترین ها زندگی شو قدم برمیداره میرسه بهش ،با دوتا اقدام دادگاهی مهریه و نفقه انجام برسونین بعد ببین چطور ب التماس کردن هاش میفته براتون

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
طلاهامو گرفته از خونه بیرونم کرده

درکت میکنم خیلی سخته به خصوص اکه خانواده حمایت نکنه هر روز سوره یس و طلاق و مزمل بخون هر روز برا محبت بین خودت و شوهرت دعای چهل کلید را بخون خیلی محبت میاره بین زن و شوهر شوهر منم خیلی وحشی بود خانواده ام هم حمایت نکردن همیشه میگم قرآن و توسل به امام زمان برام معجزه کرد