_paripari مدیر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 476 عنوان فرزندسوم 🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 77 پست بچه ها🥺من پسرم آخراین ماه دوسالش میشه،همسرم گیرداده واسه فرزندسوم😌ول کن هم نیست ،ازاول باهم قرارگذاشتیم سه تافرزندداشته باشیممن میگم بزاریکم پسرمون ازآب وگل دربیادبعدا فکرسومی باشیم ،امااون قبول نمیکنه ،چیکارکنم 😔 یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟 1401/10/05 | 21:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_paripari مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 476 هر کی ندوننه انگار خودش میخواد بزاد تصمیم میکیره😡 حالاتازه میگه ۴تابچه میخام.من با۳تاراضیش کردم ،همسرمن آذربایجانیه،توی ترکا مردسالاری بیدادمیکنه 😌 یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 82618 ببخشید بچه ها ولی اینقدر متنفر شدم از بارداری و بچه داری فوبیا گرفتم برا من واقعا سخته ... من اگه بخاطر شرایط مالی نبود یه دونه دیگه میآوردم بچه هام هم بزرگ هستن از اون نظر مشکل ندارم فقط مالی ندارم زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
meludi73 عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1412 برو دستگاه بزار بگو نمیشم اینو هر روز به خودت بگو: ارزش من هیچ ارتباطی با نظر دیگران نداره
_paripari مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 476 عزیزم هر وقت داشتی از پوشک میگرفتیش اقدام کن اینجوری راحت تری مال من دو ماه از پوشک گرفتنش گذشت بعد ... همسرم خیلی کمک حالمه،خودم شهرغریبم بعدش سختمه یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟
ziba_k16 عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 776 به نظرم باهاش حرف بزن بگو دوستداری از این به بعد برای خودت باشی برای خودت بیشتر فقط بزاری اگه ببینه اذیت میشی شاید اونم منصرف بشه
گلمنگلی2 عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 2999 وای من برا دومی الان یکسال درگیرم با خودم.. واقعا خیلی اعصاب میخاد بچه داری خیلی روحیه میخاد و صبوری. کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
راستان1 عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 4350 من یه دونه دارم شوهرمم وضع مالی خوبه سنمونم دیگه میشه گفت بالاست شوهر من کلید کرده برای دومی ولی سفت و سخت بهش گفتم نمیتونم آمادگی ندارم
نیلا۶ عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 1924 خب بچه هاا بنظرتون یدونه بچه چطورع اینم سخته من تازع میخام اقدام کنم دوسال میشه ازدواج کردم جاریم ی سال میشه ازدواج کرده باردارع منم کلی طعنه دارم میشنوم یجورایی مایلم ک یکی فعلا داشته باشم تا برای بعدی شراطیمو ببینم چی میشع اینو بگین یکی هم سخته ادم داشته باشع ?با تجربه ها بگین اجرتون با خدا🙏
peekaboo عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 3206 حالاتازه میگه ۴تابچه میخام.من با۳تاراضیش کردم ،همسرمن آذربایجانیه،توی ترکا مردسالاری بیدادمیکنه 😌 بدون اینکه بهش بگی آ یو دی بذار بگو بچمون نمیشه
_paripari مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 476 من اگه بخاطر شرایط مالی نبود یه دونه دیگه میآوردم بچه هام هم بزرگ هستن از اون نظر مشکل ندارم فقط ما ... واقعامالی مشکل داشته باشی بایدبیخیال بچه بشی،پسرمن یه روزدرمیون یه شیشه خشک میخاد۷۰تومن،هفته ای هم ۱۵۰ تومن پوشاک یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟
peekaboo عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 3206 خب بچه هاا بنظرتون یدونه بچه چطورع اینم سخته من تازع میخام اقدام کنم دوسال میشه ازدواج کردم جاریم ی ... کفش اهنی پات کن بچه اعصاب فولادی میخواد
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 82618 خب بچه هاا بنظرتون یدونه بچه چطورع اینم سخته من تازع میخام اقدام کنم دوسال میشه ازدواج کردم جاریم ی ... یه دونه دیگه لازم واقعا زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
لیلاجیگر عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 2820 همسرم خیلی کمک حالمه،خودم شهرغریبم بعدش سختمه الهی هر چی خیره برات پیش بیاد 🌺🌺🌺🌺اگه باردار شدی به شیرینی هاش فکر کن .اگه خواستی قرص بخوری با همسرت درمیون بزار تا حال روحی خودت خوب باشه 🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
_paripari مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 476 چرا اینقد براتون سخته که بچه نیارید؟ خوب گلم از پریودی بعدیت قرص ال دی یا هر م ... بهم نمیسازه ،اعصاب ندارم که یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟